15 d’abril del 2008

Dos mesos sense barana al pont de l'Estat

Com que aquesta setmana ja he rebut la notificació electrònica que m'informa de la resolució de la incidència 761, sobre la reparació de la vorada en mal estat d'un parterre de l'avinguda Colom, aquesta nit he introduït una nova queixa al web de l'Ajuntament de Tortosa. Es tracta de la incidència 767, i és perquè ja ha fet dos mesos que l'accident d'un vehicle va trencar la barana de la rampa d'accés del pont de l'Estat. Al seu lloc només hi ha tres tanques grogues, que només puc imaginar que seran provisionals, temporals i reversibles, com la interconnexió de xarxes que ens estan cuintant la Generalitat i l'Estat. Al marge de la mala imatge que dóna aquesta reparació d'urgència, cal dir que el precinte que va posar la policia local s'enganxa als peus dels vianants, però que el més perillós són les potes de les tanques grogues, que en alguns casos queden a l'altura del sec de la cama de les persones. I la vorera no és que siga massa ampla, per evitar aquest perill si dues persones coincideixen a l'hora de passar. A més, l'Ajuntament hauria de reparar aquesta barana perquè també forma part del nostre patrimoni urbà, ja que que pertany al pont de l'Estat anterior a la Guerra Civil, com podreu observar si teniu a mà alguna fotografia antiga.

3 comentaris:

  1. Quines coses mes rares. Fa 5 dies que tenim aquesta noticia penjada a la Marfanta i ja sigue per la no autoritzacio d'anonims ( encara que en hi han una dotzena que en altre temes si que diuen la seua) o pel que sigue, pero el cert es que no hi han comentaris. Deu ser per allo "del color del cristal.........
    Per la meva part, si parlem de la via publica, tambe recordaria que en l'anterior mandat els passos de peatons van ser sovint motiu de polemica, i amb rao, per no pintar-ho amb la frequencia i rapidesa que calia. Pos be, ara passa exactament el mateix. Fem-ho Be.

    ResponElimina
  2. Ximo, pel que fa als anonims, des de l'anonimat la gent es molt valenta, si bé t'haig de dir que jo per comoditat l'utilitzo en quan hi ha l'opció.
    Pel que fa al nostre estimat consistori governat pel senyor Bel i Accensi i per la senyora Roigé amb ma de ferro. T'haig de dir que és un autentic desastre d'organització. Si bé es cert que estan gestionant (perquè no tenen més remei) tota la feina que els hi van deixar feta el socialistes, a partir d'aqui res de res.
    Donaré la ubicació de mes tanques grogues, al cami de la Petja, ja prop de l'antiga DACSA, n'hi ha unes que ja formem part del paisatge fa més de 8 mesos que estan allí.
    Però amic Ximo, Fem-ho bé, des de el primer dia que ho fa malament.

    ResponElimina
  3. jo hi vaig enviar un comentari, pero per raons no-coneguts s'ha perdut a la ciber-espai !!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta