15 de maig del 2008

Salvadó i el sentit comú

El delegat de la Generalitat a l'Ebre, Lluís Salvadó, va afirmar ahir que encara desconeixia la proposta concreta de transportar en vaixell l'aigua del minitransvasament fins a Barcelona, ja que no figura en l'ordre del dia de la reunió d'avui del consell d'administració del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT). Amb tot, Salvadó sí que va valorar positivament que el govern haja recuperat el «sentit comú», i que per tant es revise el decret de sequera, per evitar que s'aixequen les restriccions de regar jardins i omplir piscines amb aigua potable. En canvi, Salvadó va evitar opinar sobre si caldria aturar les obres de la canonada de la interconnexió. «Medi Ambient fa un seguiment de l'estat de les reserves d'aigua i de les mesures que cal prendre, i la decisió també correspondria a l'Estat», va dir Salvadó.

El Punt (15-Maig-2008)

4 comentaris:

  1. de "sentit comu" és complir amb la paraula. Si només necessitaven uns 30 hectometres (fins el famos desaliniztador del maig vinent), pos, ara els teniu. A xalar, i deixar l'Ebre en pau!
    I menys "passar paraula", que si es de la ACA, que si es de l'estat, que si es culpa de George Bush, ja que tots els que tenen poder i no fan res per a aturar-ho compartiran la culpa - i si pensen que no, ja verem a les proximes eleccions.
    Diumenge a les 12 Amposta.

    i Dissabte a les 12, mercat de Tortosa, també hi haurà "moviment".

    ResponElimina
  2. Considero massa tímides les manifestacions del senyor Salvadó quan diu que “valora positivament que el govern haja recuperat el sentit comú». Implícitament admet que l’havia perdut ? En quan la resta de les seves declaracions demostren una “aparent” desinformació impròpia d’un senyor Delegat de la Generalitat. La resta de les seves declaracions son clarament “pilotes fora”.
    Cadascú pot fer valoracions i treure’n conclusions...

    ResponElimina
  3. Diuen que: quine calla otorga, no?
    Avuí, este sr. s'haurà de retratar ben retratadet a la votació del CAT.
    Pot haver una abans i un després.

    ResponElimina
  4. Resulta que l'alcalde de Tarrgona diu que no donarà més aigua, lo de l'Aragó diu que farà que s'anule la construcció de la canonada... I els polítics ebrencs, callen i no saben... Encara no els hi han dit res... Encara no s'han format una opinió...
    Pos jo sí que me l'he formada. I no´és per a tirar-los-hi floretes precisament...
    Quina colla de vividors!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta