15 de maig del 2008

Aragó exigirà avui l'anul·lació del decret del transvasament

El govern aragonès té previst reclamar avui al govern de l'Estat l'anul·lació del reial decret llei del 21 d'abril, que va autoritzar la prolongació del minitransvasament de l'Ebre fins a Barcelona. Segons l'executiu de Marcel·lí Iglesias, el decret hauria perdut la seua vigència després de l'increment de les reserves hídriques a les conques internes de Catalunya. Així ho va anunciar ahir Iglesias durant una visita a Calataiud, mentre que altres fonts del govern d'Aragó van confirmar a l'agència Efe que també promouran un recurs d'inconstitucionalitat contra l'article tercer del decret, ja que entenen que obre la porta a la compravenda dels drets d'aigua a la conca de l'Ebre. Segons Iglesias, que ja ha parlat amb el seu homòleg català, José Montilla, ampliar el minitransvasament a Barcelona «ja no és urgent», ja que hi ha prou aigua fins que entre en funcionament la dessalinitzadora del Prat de Llobregat.

El Punt (15-Maig-2008)

2 comentaris:

  1. El mes trist de tot això es que gracies al senyor Marcel•lí Iglesias, els pagesos catalans tindran preferència per regar els cultius abans que omplir les piscines i regar els jardins...

    ResponElimina
  2. i Tortosa, "capital" de les TTE, que demana ??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta