12 de juny del 2008

Els veïns del Canalet i de Vinallop protesten per sorpresa contra la variant

La Plataforma Salvem Lo Canalet va protagonitzar ahir una acció de protesta sorpresa, davant de la seu de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), per rebutjar el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) per l'oest de Tortosa i Roquetes. A més, també hi havia membres de la nova plataforma Defensem Vinallop, que també s'oposa al traçat de la variant proposada per la Generalitat, ja que divideix el nucli urbà d'aquesta pedania tortosina. «Tindrem una via ràpida que partirà el poble, a només 50 metres d'una escola», va denunciar el portaveu de la plataforma, Llorenç Callau. «Les persones que han dissenyat el traçat no són conscients del mal que ens estan fent», va dir.
D'altra banda, el president de Salvem Lo Canalet, Andreu Valentín, va assenyalar que la Generalitat ha de saber que no afluixaran les mobilitzacions fins que tinguen «un resultat definitiu i satisfactori». A més, va lamentar les declaracions del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que durant la seua última visita va instar l'Ajuntament de Tortosa a posar-se d'acord i assumir el cost social de la carretera. «Tant l'antic consistori com l'actual van aprovar que el traçat hauria de desplaçar-se a l'altura del canal Xerta-Sénia», va recordar Valentín, que va afegir que confien que la Generalitat acabe acceptant les al·legacions dels veïns i del mateix Ajuntament. Finalment, Valentín també va lamentar que el conseller no els rebés durant la seua última visita, tot i que la plataforma havia demanat una entrevista amb Nadal.

El Punt (12-Juny-2008)

>Tot seguit, podeu veure un vídeo de la protesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta