10 de juny del 2008

La finca ecològica de Riet Vell busca voluntaris per fer treballs agrícoles

La finca de Riet Vell, l'empresa creada l'any 2001 per l'organització ecologista Seo / Bird Life per desenvolupar el conreu ecològic de l'arròs al delta de l'Ebre, busca voluntaris per fer treballs agrícoles i de seguiment agronòmic de l'arròs. Així, necessiten voluntaris de suport per fer tasques pròpies de la producció de l'arròs, i també en el marc d'un projecte experimental sobre la millora dels arrossars a les zones humides de la Mediterrània, que s'està desenvolupant fins al 2009 per iniciativa del Ministeri de Medi Ambient. L'allotjament serà a les instal·lacions de Riet Vell, que també cobreix la manutenció durant un estada mínima de dues setmanes.

El Punt (10-Juny-2008)

1 comentari:

  1. Busco voluntaris per fer treballs domèstics ecoambientals. Netejarem la casa sense prouctes químics, tans sols drap de la pols, aigua i suor.

    De sol a sol. Ofereixo esmorzar, dinar i sopar i un paquet d'arrós.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta