20 d’agost del 2008

L'alcalde diu que les festes han estat «les millors que s'han fet mai» a Amposta

L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré (CiU), no va amagar ahir la seua satisfacció per valorar la festa major d'enguany. Segons Ferré, han estat «les millors festes que mai s'han fet» a la capital del Montsià, després dels canvis introduïts en el programa. Al nou sopar del ball es van repartir 800 racions de bou estofat, i a les nits joves es van aplegar entre 1.500 i 2.000 joves, segons la regidora de Festes, Marimar Panisello. Altres actes multitudinaris van ser l'arribada del bou capllaçat, on es van repartir 13.000 gelats. De fet, 5.000 persones van assistir l'endemà a la sortida del bou, i 1.000 persones van assistir al berenar de germanor dels jubilats. El regidor de Bous, Josep Garriga, va destacar el bon funcionament de les noves mesures de seguretat, així com l'ampliació de la rampa per facilitar l'accés a persones amb discapacitat física, i la instal·lació d'una pantalla gegant per poder seguir sense dificultats de visibilitat el concurs d'emboladors.

El Punt (20-Agost-2008)

3 comentaris:

  1. Deu de ser que l’alcalde d’Amposta no té memòria retrospectiva! Si només tingués 20 anys ho entendria, però aquestes festes n’ha fet 50 i pot recordar-se’n perfectament de les festes que es feien a la dècada dels 80, amb orquestres de renom i actes molt és populars.
    Jo només li faria una pregunta: Quin acte destacaria? Segurament trigaria bona estona en respondre. I no precisament per l’alt nivell, sinó per la mediocritat general. Només sobre surten alguns “clàssics” com el concert de bandes. És veritat que aquest anys s’hi ha introduït novetats que, a la llarga poden arribar-se a consolidar, però encara estan en una fase incipient.

    ResponElimina
  2. Trobo que aquesta frase del convergent peca una mica de poca autocrítica. He volgut fer una entrada al bloc per donar la meva opinió.

    ResponElimina
  3. http://manelzaera.blogspot.com/2008/08/best-party-ever.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta