8 d’agost del 2008

Tortosa farà la fira CASAinNOVA al novembre

Arribem de vacances i ens trobem que Tortosa ja ha fet públic el nom del nou saló especialitzat en el món de la llar, que es dirà CASAinNOVA. Segons l'Ajuntament, es tracta d'un nou concepte de fira, en què el visitant podrà trobar les principals novetats en interiorisme, decoració, moble i tot allò vinculat amb la llar. La idea és que una àmplia varietat d'empreses relacionades amb aquest sector es donaran cita a CASAinNOVA, per presentar les seues novetats en mobiliari modern, clàssic, juvenil, colonial, descans, oficina, cuina i bany, terrassa i jardí, il·luminació, complements, artesania... El regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Universitats, Ricard Forés, ha dit que CASAinNOVA respon a l'aposta clara del consistori per les fires especialitzades, i ha recordat que van encarregar una diagnosi per explorar quins certamens firals podrien funcionar a Tortosa. Si res no canvia, les dates previstes per celebrar CASAinNOVA seran el 14, 15 i 16 de novembre, amb l'objectiu de dotar d'activitat el nou recinte firal i promocionar una oferta firal més àmplia, especialitzada i vinculada al territori, tot i que l'objectiu de Fira de Tortosa i de la Cambra de Tortosa és que CASAinNOVA puga superar l'àrea d'influència de les Terres de l'Ebre. Fira de Tortosa i la Cambra de Comerç també han tingut el suport de l'empresa Ideem, màrqueting i comunicació, especialitzada en la creació de fires, congressos i esdeveniments.

2 comentaris:

  1. Tinc un dupte: es pot posar el nom comercial d'una empresa privada (www.casainnova.com)a una fira? encara que sigue resaltant CASA i NOVA?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta