27 de setembre del 2008

Denuncien que Copcisa ha revenut els parcs eòlics més polèmics de la Terra Alta

L'Associació en Defensa de la Terra i el Vent de Tots ha lamentat, a través d'un comunicat, que els responsables de la promotora Copcisa no s'haguessin presentat dijous al jutjat de Gandesa, per declarar sobre la denúncia que els va posar l'entitat. «Sospitem que Copcisa no sap com explicar a hores d'ara que ha venut els parcs eòlics de la Fatarella, Corbera d'Ebre i Vilalba dels Arcs a l'empresa Neo Energia del grup Hidroelétrica del Cantábrico, i que ha obtingut importants plusvàlues mentre creix la indignació de la gent de la Terra Alta», afirmen al comunicat. Així, l'entitat assenyala que «ja es parla de l'estafa eòlica» a la comarca, i que l'empresa estaria ajornant la notícia sobre la venda dels parcs perquè encara no està aprovat el pla especial urbanístic dels parcs eòlics. Segons l'associació, l'empresa encara no pot demanar llicències d'obra, tot i que ja han començat les primeres expropiacions per construir el parc eòlic de Vilalba. De fet, l'entitat es pregunta si és lògic que s'estiguen fent expropiacions per interès social, quan ara les empreses eòliques «marxen amb els beneficis».

El Punt (27-Setembre-2008)

1 comentari:

  1. Especulació pura i dura. I què mos pensàvem, tots plegats? Que l'eòlica era una energia neta, impoluta, lliura de taques? I ara, a veure qui cobra, qui no, qui s'emporta alguna de les engrunes d'este monumental pastís, qui es baralle amb qui (a mi m`han posat molí, a tu no i al veí també...). Així estem i així mos va...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta