27 de setembre del 2008

Queixes a Tortosa perquè les obres al nucli antic ignoren l'accés a les cases

L'Ajuntament ja ha començat les obres de reurbanització de la plaça de l'Absis i del carrer Portal del Romeu, en el marc del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat). Però l'alegria inicial dels veïns pel començament de les obres, un cop enllestits els treballs al carrer de la Rosa i de la plaça de la Cinta, s'ha convertit en malestar perquè diuen que no s'han tingut en compte els accessos als habitatges. Així, fonts veïnals van explicar ahir que els treballadors van col·locar els palets amb material d'obra a l'entrada del carrer de la Rosa, del carrer Portal del Romeu i del carrer de la Mercè, obstaculitzant l'accés als vehicles particulars i als serveis d'emergències. En aquest sentit, ahir a la tarda encara hi havia un palet carregat amb blocs de pedra al mig del carrer de la Mercè, a l'altura de la porta de la biblioteca Marcel·lí Domingo.
El mateix veí també va lamentar que, amb motiu de les obres a la plaça de l'Absis, els veïns s'hagin quedat diverses vegades sense aigua i llum, per les avaries que s'haurien produït a conseqüència dels treballs. «No volem dir que no es facin les obres, sinó denunciar que no s'han posat les mesures perquè la gent puga accedir a casa seua», van advertir les mateixes fonts. Per la seua banda, la regidora del barri del nucli antic, Matilde Vilarroya, va explicar que encara no tenia constància de cap queixa, però va atribuir la situació a les molèsties que ocasionen totes les obres. «Demanem als veïns que tinguen una mica de paciència, però transmetrem la seua queixa per intentar ser més curosos», va dir.

4 comentaris:

  1. Crec que cal tambe passejar per la "Plaça dels Dolors", jo no si l'empresa que realitza les obres del pincat ha comunicat a l'ajuntamant que utilitza la plaça dels Dolors com a magatgem i en uines condicions ho fa. Es vergonyos que una plaça nova s'estigui fent malbé d'aquesta forma.

    ResponElimina
  2. Divendres al tard, tot el dia de dissabte i ahir diumenge els carrers estaven tots tancats amb palets d'obra......

    ResponElimina
  3. Es que si l'empresa ho ha comunicat a l'Ajuntament i aquests han donat permis, culpa de l'Ajuntament; i sino han donat permis i ho fan, tambe culpa de l'Ajuntament per no evitar-ho. O es que no ho veuen?

    ResponElimina
  4. Realment Toia té raó. La plaça està invaïda per casetes d'obra, sorra, material, runes, tanques. Suposo que no hi ha molt d'espai a la zona per instal.lar totes aquestes coses però s'hauria de vigilar que no malmetessin una plaça endreçada que s'ha inaugurat no fa massa, no sigui cosa que per arranjar una cosa, en malmetin un altra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta