25 de setembre del 2008

Tortosa i Amposta decidiran si congelen els sous de l'Ajuntament

Els grups del PSC de Tortosa i Amposta han presentat dues mocions en el ple dels respectius ajuntaments en què proposen, a causa de la crisi econòmica, la congelació dels sous municipals. L'objectiu de les mocions és propiciar que els dos consistoris aprovin «mesures reals» que serveixin per aturar les dificultats que té l'economia, «sense que la factura la paguin els ciutadans» i promovent un pla d'austeritat municipal. En concret, en les dues mocions es proposa que els ajuntaments congelin els sous de l'alcalde i dels regidors amb dedicació exclusiva durant l'exercici del 2009, i també les partides pressupostàries relacionades amb les indemnitzacions de càrrecs electes pel fet d'assistir a reunions dels òrgans de govern i dels consells d'administració de les empreses i societats municipals. Alhora, també es reclama que es congelin els sous dels alts càrrecs de confiança política, com ara els caps de gabinet i els assessors. Finalment, en les mocions també s'aposta per congelar l'apartat del pressupost municipal del 2009 dedicat a despesa corrent, i també les retribucions als grups municipals.

El Punt (25-Setembre-2008)

1 comentari:

  1. Això de la congelació del sous del govern ( això si)no deixa de ser una mesura una mica populista si tenim en compte quina quantia representa, ja em conformaria en que no s'apugen per sobre del que pujaran per exemple als funcionaris.
    Llegeixo: "L'objectiu de les mocions és propiciar que els dos consistoris aprovin «mesures reals» que serveixin per aturar les dificultats que té l'economia", Voleu dir?
    Si voleu mesures reals amb resultats econòmics, (600.000 € )aquí teniu una proposta en forma de pregunta: Que passaria si un any, a Tortosa, es deixessen de fer les festes del Renaixement i les de la Cinta?, estic parlant de passar d'actes d'elevat pressupost òbviament, que sobre tot a la Cinta, no te perquè representar cap absència de celebració o commemoració, que per això no en calen tans de diners.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta