6 d’octubre del 2008

Móra la Nova farà un pou i un dipòsit per garantir l'aigua potable

L'Ajuntament de Móra la Nova ha aprovat el projecte de sondeig i construcció d'un nou pou i un nou dipòsit d'aigua, amb una capacitat de 3.400 metres cúbics. El pressupost del projecte és de 507.400 euros, i la construcció es portarà a terme al costat dels terrenys en què hi ha els actuals dipòsits. Segons l'Ajuntament, el nou pou tindrà una capacitat de producció contínua mínima de 30 litres per segon, amb un grup de bombeig de recanvi i un sistema d'arrencada i parada automàtica, que s'activarà en funció del nivell del dipòsit. El seu finançament anirà a càrrec de les noves promocions de sòl urbanitzable que hi ha programades a Móra la Nova.
L'Ajuntament també ha aprovat la creació d'un centre d'interpretació del ferrocarril, un projecte que suposa l'adequació arquitectònica (valorada en 48.000 euros) i la museïtzació de l'antic edifici de l'enclavament de l'estació de Renfe (amb un pressupost de 102.000 euros). Finalment, també ha donat llum verd a la nova llar d'infants municipals a la urbanització del barri del Remei, amb un pressupost de 465.400 euros i capacitat de 41 places.

El Punt (6-Octubre-2008)

3 comentaris:

  1. Sempre basant-ho tot amb les promocions de sol urbanitzable.
    quina colla d'incompetents

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Dons jo vull trobar un pou amb garantia de dipòsit per poder tenir un flux de liquiditat...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta