18 d’octubre del 2008

Tortosa tindrà cartelleres públiques i es podrà estendre la roba al carrer

La regidora de Governació, Rosa Cid, també va avançar que ja han encarregat unes cartelleres, de forma cilíndrica, que seran d'ús públic i que serviran per donar una bona imatge de la ciutat. De fet, la falta de cartelleres va ser una de les queixes del casal Panxampla en les al·legacions de l'ordenança anterior, que prohibia penjar pancartes i cartells a la via pública. De la mateixa manera, un altre canvi és la no prohibició d'estendre la roba al balcó, cosa que sí feia l'ordenança aprovada a finals del mandat anterior. Amb tot, tant els convidats forans com els membres del Casal Panxampla van advertir que la nova ordenança continua sent massa restrictiva de les llibertats individuals, i arbitrària en qüestions com el consum de begudes alcohòliques al carrer.

El Punt (18-Octubre-2008)

2 comentaris:

  1. Esta molt be que l’ajuntament posi cartelleres al carrer sempre i quan qui pengi els cartells no siguin sempre el mateixos...
    Penseu que penjar un cartell es molt senzill, altra cosa es deixar l’espai net com correspon abans de penjar-lo...Em refereixo per exemple als cartells de propaganda electoral i d’altres.
    També caldria advertir que hi ha determinats sectors autoanomenats de “progres” que ja es freguen les mans pensant erròniament que aquestes cartelleres seran pel seu us exclusiu, i per tant una mínima regulació es fa necessària en favor d’una pluralitat informativa...
    Com s’articularà i regularà aquest dret ?
    Pel que diu aquest article, els membres del Casal Panxampla consideren massa restrictiva i arbitraria l’ordenança sobre consum de begudes alcohòliques a la via publica. Podríem preguntar-nos pels motius...?

    ResponElimina
  2. Mc Calan, si surts en una llauna de cervesa i te la beus en una plaça, et poden multar?
    Esta proposta d'ordenança, pendent de tramitar, conté un llistat molt llarg de conductes no permeses, és tan llarga que n'hi haurà que son comprensibles i estan ben acotades i n'hi ha que son comprensibles només per una part de la població (parcials, sotmeses a judici de valor) i n0'hi ha que no queda gens clar el que volen dir, quedant a la interpretació del guardia de torn... Arbitrarietat, (semi-)criminalització de col·lectius...
    La cosa està en que cadascu se la miri i en faci la seua pròpia valoració per tal de decidir si és adient per millorar la convivència o no.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta