7 de novembre del 2008

Interior insisteix que Tortosa ha de pagar els barracons dels Mossos

La polèmica per les instal·lacions provisionals de la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra a Tortosa es va revifar ahir, quan encara no feia ni una setmana que s'ha completat el desplegament de la policia catalana a les Terres de l'Ebre. El secretari general d'Interior, Joan Boada, va dir que encara no s'han resolt els problemes de finançament de les obres, ja que encara no han fet arribar el cost dels barracons a l'alcalde de Tortosa. Segons Boada, la seua previsió és reunir-se la setmana que ve amb Ferran Bel, per explicar-li «amb tranquil·litat» com ha anat el procés i «intentar arribar a un acord». En aquest sentit, el secretari general d'Interior va tornar a remarcar la «responsabilitat» que té l'Ajuntament en el retard que acumula la construcció de la caserna regional, ja que la cessió dels terrenys al pla parcial Temple Sud no va fer-se fins fa uns mesos. «He d'explicar a l'alcalde de Tortosa el cost que ha representat per a les ciutats de Catalunya el fet que l'Ajuntament haja fet la cessió dels terrenys amb tant de retard», va assenyalar Boada, que ahir va inaugurar la nova seu dels serveis socials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a les Terres de l'Ebre. Boada va afegir-hi que esperen que l'Ajuntament tortosí accepti assumir, com a mínim, una part d'un cost de les obres, com també ha fet l'Ajuntament de Tarragona amb l'oficina d'atenció al ciutadà del carrer de Lluís Mallafré.

El Punt (7-Novembre-2008)

17 comentaris:

  1. Esta si que es bona....! Que li diguin al senyor Boada la data d’aprovació del POUM per part de la Generalitat de Catalunya.

    ResponElimina
  2. mc calan!!!!!!!!!!!!!!!

    prou demagògiaaaaaa

    ResponElimina
  3. Joan Boada (segons La Marfanta) va dir que encara no s'han resolt els problemes de finançament de les obres, ja que encara no han fet arribar el cost dels barracons a l'alcalde de Tortosa.

    Jaume Forcadell avui al seu bloc:
    ...."el Departament d’Interior i Relacions Institucionals.... ha pagat la ubicació provisional dels Mossos d’Esquadra a Tortosa (tot i que és responsabilitat de l’Ajuntament que l’edifici definitiu no s’hagi finalitzat en el termini previst) i pagarà també la comissaria definitiva que aquests dies es comença a construir".
    Jo, si no m'ho expliquen millor, no ho entenc.

    ResponElimina
  4. Dates canten i barbes callen....

    ResponElimina
  5. Peró com pot pagar el sr Bel i cia el que li demana Interior? te l'ajuntament sense un ral, amb uns socis que ens costen un potosi (ERC), semblen planxa contenta, un colaboradors (gerent, d'aqui d'allà i de més enllà+ la Roige+ell mateix+els de "prensa"+y sigue...
    Els seus sous, les festes i festetes , les fires i firetes, el seu populisme i el megapopulisme tot costa diners molts i molts.
    Per tant com ho pot pagar, vaja com ho podem pagar? pos es fa dificil, per cert el tercer institut que si no recordo malament tenia que anar a la vora dels Mossos, que en sabem??
    Gent del Temple ha reclamar, per cert on son els de l'AAVV d'aquest barri?

    ResponElimina
  6. lomotxo.- darrerament no estem massa d'acord oiiiiiii??

    ResponElimina
  7. Pos per la tele, anuncian a bombo i platillo que els mossos d'esquadra ja estaven a les Terres de l'Ebre se'ls hi va escapar d'incloure este xicotet detall.
    Xiquets, tot propaganda i res més.

    ResponElimina
  8. Apreciat mc calan,
    ara no recordo quan hem estat d'acord tu i jo en algun tema. Però bé, a diferència de tu, jo, quan l'alcalde de Tortosa fa alguna actuació correcta la sé reconèixer, potser és per què no em dec a ningú, en canvi, tu sistemàticament, totes les notícies de l'equip de govern, especialment les de CiU, lis apliques unes grans quantitats de sabó com si fossis el complement de l'equip del Sr. Bel als mitjans blocaires, i totes les notícies del Govern de Catalunya o de grups de l'oposició a l'ajuntament de Tortosa, les aniquiles al moment de ser publicades, molts cops amb un grau una mica elevat de demagògia i populisme i donant informacions no del tot certes, no per desconeixença sinó per a fer mal.
    Un darrer exemple del que dic és que la llei si que obliga als ajuntaments a treure la simbologia i tu dius que no.
    Ara bé, mentre no ens perguem el respecte i tot això pugui servir per a millorar alguna cosa, ja em sembla bé la discrepància. Si tots penséssim igual que aburrit, no?...
    Salut!!!

    ResponElimina
  9. Lomotxo.-Pos t’asseguro que deu ésser tendència natural, perquè jo no soc de cap partit polític però per tenir opinió no cal ser-ho veritat? Apa, mirat la resposta que te he posat respecte del monument i veuràs que a pesar de no estar d’acord amb la simbologia franquista, la llei continua essent la llei, i les normes s’han de respectar, i si no ens agraden també les podem canviar...

    ResponElimina
  10. Molt be aquest alias de Mac deu esta a sou de l'Ajuntament, de CIU o qui sap... de la dreta rancia que ens desgoverna aquesta ciutat nostra que tan estimem, per cert jo crec que aquest alias no pertany a una sola persona son varis els que entren als blocs amb el mateix alias.

    ResponElimina
  11. Pere; ja te he comentat en un altre “post” que tens l’hàbit massa freqüent caçar fantasmes i et recomanaria una practica mes democràtica acceptant que no tothom pensa com tu. De vegades les coses no son com nosaltres voldríem, i no per això tenim que desqualificar sistemàticament qui no opina igual. Et desitjo mes moderació en els teus anàlisis que de ben segur tenen molt per aportar.
    Tot el que has dit, no n’has encertat ni una.
    Cordialment

    ResponElimina
  12. Primer que a ningú tu tendries que aplicar-te aquesta medicina, ets tu el que sistematicament desqualifiques, si més no, no se si quant fas de Jekyl o de Mr. lo que sigui.Vinga prente alguna pastilla? d'estes que es pren el teu jefe i relaxat.

    ResponElimina
  13. Tenia un ratet lliure i mira, me he dit vaig a respondre a Pere.. Perquè sigui dit de pas, no valdria la pena respondre a una provocació tant grollera e irrespectuosa com la teva...
    Realment Pere, si això es el que tu pots aportar, puc assegurar-te que es molt pobre, i t’ho podries estalviar...Tu sol t’has delatat...Bye bye !! Que per si no ho sabies vol dir Adeu.

    ResponElimina
  14. Mc Calan, o tens poca feina o t'agrada fins a l'obsesió aixó d'entrar en aquest blog a controlar i contestar els comentaris dels altres.
    Ho dic perque de tretze comentaris que s'han fet en aquesta entrada, sis son teus. Quasi bé el 50 %. I si mirem la resta de noticies, si fa o no fa, el percentatge es el mateix.
    A més, dius veritats a mitges, que es la pitjor forma de mentir, i acuses gratuitament als altres d'empastifar.
    Certament, l'aprovació definitiva del POUM correspon a la Generalitat, pero la tramitació es cosa de l'Ajuntament. O no? Quan vulguis podem parlar de la data en que l'Ajuntament va trametre a la Generalitat el POUM per la seva aprovació definitiva. I qué dir de la cessió dels terrenys i de l'atorgament de la llicencia d'obres, que també es cosa de l'Ajuntament. O no? Quan vulguis, també podem parlar de la data de l'acord del ple aprovant la cessió i de la data del decret de l'Alcalde Bel atorgant la llicencia d'obres.
    Que no te les han passat aquestes dades? Fes el favor de demanar-les i despres en parlem.
    Com bé dius, Mc Calan, canten dates i callen barbes.

    ResponElimina
  15. L’aspiradora; ja he comentat en alguna ocasió que mentre el titular d’aquest blog m’ho permeti, no tinc perquè donar satisfacció a qui com tu, vol fer-me callar. Si tinc o no tinc feina, no es de la teva incumbència i no es cap argument a considerar. Per altre costat, et recomano que si un programa de radio o televisió no t’agrada que canviïs de sintonia o l’apaguis, qüestió que pots aplicar també en aquest cas.
    Quan el tema del POUM et puc assegurar que va dormir en un calaix durant 8 anys, amb els seus texts refosos provisionals,i pla d’emergència per inundabilitat, mentre l’ajuntament donava llicencies d’obra a precari (Proposta de Llicencia).
    Un terrenys on s’havia d’ubicar la caserna del mossos (Departament de Governació) no es podien cedir sinó estava el POUM aprovat al menys de la actuació corresponent.
    Espero que amb aquesta explicació tinguis suficient, dons ara no disposo de la documentació ni es el lloc per dates enfarragoses.

    ResponElimina
  16. Mc Calan, ja en van set de catorze. Jo no vull fer-te callar. Al contrari, em diverteix llegir-te, per allò que diuen de que "por la boca muere el pez".
    Pero no entraré en polémiques estèrils amb tu. Veig que no acceptes gairé bé la discrepància. Agraeixo les teves savies recomanacions i les teves explicacions, com sempre, doctes.

    ResponElimina
  17. Molt de gust, i a disposar...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta