15 de gener del 2009

Els familiars de malalts amb Alzheimer organitzen una gala per finançar els tallers d'estimulació

L'auditori Felip Pedrell de Tortosa serà l'escenari, el 16 de febrer vinent, de la segona gala benèfica per la lluita contra l'Alzheimer, que amb el lema Aquí estic jo! ha volgut organitzar l'Associació de Familiars d'Alzheimer de les Terres de l'Ebre (AFATE), amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tortosa, Acadèmic i l'empresa Hife, i amb el suport de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. La regidora tortosina d'Acció Social i presidenta d'AFATE, Anna Algueró, va explicar que els beneficis de la gala serviran per garantir la continuïtat de l'atenció domiciliària i dels quatre tallers d'estimulació cognitiva que l'entitat organitza actualment a Tortosa, Roquetes i l'Ametlla de Mar, i en què ara participen uns 50 malalts d'Alzheimer. «Voldríem que els tallers poguessen arribar a tota la comarca, però enguany com a mínim voldríem engegar un tercer taller a Tortosa i un altre a Camarles», va avançar Algueró.

AFATE ja va organitzar una primera gala fa quatre anys, la recaptació de la qual (18.000 euros) va servir per posar en marxa els primers tallers d'estimulació cognitiva, «molt importants per millorar la qualitat de vida dels pacients, quan encara es troben en una primera fase de la malaltia». La gala començarà a les 22.00 hores i inclourà diverses actuacions musicals d'artistes del territori i d'altres artistes convidats, entre els quals destaquen la cantant Nina i les actuacions inèdites de l'Acadèmic Big Band, del grup Saragatona i de Quico el célio, el Noi i el Mut de Ferreries. A més, la gala inclourà salutacions en vídeo [l'expresident Pasqual Maragall], i com a novetat es podrà seguir en directe a través de la televisió per internet Teveon. Les entrades es podran adquirir a partir del 21 de gener, amb preus de 15 a 60 euros.

El Punt (15-Gener-2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta