6 de febrer del 2009

Els veïns de Ferreries suspenen la neteja i els aparcaments a les voreres

Les principals queixes dels veïns del barri tortosí de Ferreries són per la falta de neteja dels carrers i pels conductors que estacionen els seus vehicles als guals i damunt de les voreres. Així ho va explicar ahir el president de l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent, Manolo Gamundi, que va detallar el més destacat de l'assemblea general ordinària de l'entitat. «Hi ha carrers, com el carrer Migdia o el carrer Paüls, que no es netegen en setmanes, ja que l'Ajuntament només neteja els carrers principals», va dir. «A banda, tampoc ens serveix l'excusa que la policia és tova posant multes perquè falten aparcaments, ja que és intolerable que la gent es trobe els guals ocupats, o hagen de baixar de la vorera perquè hi ha un cotxe mal aparcat», va remarcar Gamundi. A més, el president veïnal va explicar que han demanat a l'Ajuntament que obligue les constructores amb obres aturades a retirar les tanques, si també ocupen voreres.
En el costat positiu, Gamundi va destacar l'inici imminent de la rehabilitació de l'antic mercat, on s'instal·larà un centre cívic. Segons Gamundi, les obres començaran el 9 de febrer, tot posant punt final a una reivindicació història del barri, la primera quan va nàixer l'associació veïnal. Gamundi també va destacar l'inici de la reforma de la carretera de Roquetes i l'actuació integral al carrer Llarg de Sant Vicent, així com les millores que s'estan fent a les voreres d'accés al pont.

El Punt (6-Febrer-2009)

1 comentari:

  1. I la iluminació?? I l'estat del ferm viari en general?? I l'estat de les voreres (la majoria no tenen rampes d'acces per a minusvàlids)?? A l'avgda Ports de Caro, just davant de la Unió de Pagesos i ha un enorme forat a la vorera tapat amb unes planxes i quatre tanques d'aquestes grogues que tant agrada posar al nostre Ajuntament!! Doncs, aquest nyap, porta ja molts mesos allí empastrat... suposo que també serà culpa de l'anterior consistori que s'ho va deixar allí oblidat... ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta