17 de febrer del 2009

Èxit rotund de la gala benèfica 'Aquí estic jo!' en favor dels malalts d'Alzheimer


La gala benèfica Aquí estic jo!, en favor de l'Associació de Malalts d'Alzheimer de les Terres de l'Ebre (Afate), va ser un èxit rotund. Amb les entrades venudes des de fa dies, l'auditori Felip Pedrell de Tortosa va omplir-se amb unes 700 persones que  van gaudir d'una gala amb actuacions de luxe fins passada la mitjanit. En aquest sentit, un dels moments més espectaculars va ser l'actuació de la cantant Nina acompanyada amb la Big Bang d'Acadèmic. D'altra banda, una de les sorpreses de la nit va ser comprovar que la presentadora de la gala era l'actriu tortosina Belén Fabra. També va ser interessant escoltar els missatges de suport de personalitats del món de l'entreteniment, de la cultura, de la política i de l'esport, com els actors del Polònia de TV3, l'expresident Pasqual Maragall o l'expresident del COI, Joan Antoni Samaranch. Mentrestant, a l'auditori es van veure representants institucionals de Tortosa i de les Terres de l'Ebre, com el delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó, o el bisbe de la diòcesi, Xavier Salinas. Tot i que no érem a l'auditori, vam poder seguir la gala a través del senyal que Teveon estava retransmetent per internet, i que també va poder veure's directament a La Marfanta, a través del reproductor que es podia incrustar al bloc. En aquest sentit, cal felicitar la gent d'Afate però també l'equip de professionals de Teveon, per l'excel·lent retransmissió que van oferir. Finalment, el més important és que amb la gala benèfica Afate podrà tirar endavant dos tallers més d'estimulació cognitiva per a malalts d'Alzheimer, un a Tortosa i l'altre a Camarles.

8 comentaris:

  1. A quien corresponda: Felicitats, es veu molt be.

    ResponElimina
  2. La veritat és que Teveon està fent una retransmissió és excel·lent. Enhorabona als meus companys de Teveon per la feina que estan fent, així com a la gent d'Afate per l'èxit de la gala.

    ResponElimina
  3. Això fa goig. Endavant i que aquesta iniciativa tingue continuïtat. Gràcies!

    ResponElimina
  4. Ens demanen si podem afegir el següent comentari:

    Bon dia, Gustau i "marfanteros/es".
    Com a vicepresident d'AFATE, vull deixar constància del nostre agraïment a tota la gent que va fer possible la gala d'ahir la nit.
    Ha estat un esforç i treball col·lectiu, tant per part dels artistes com també per la resposta de la gent de les Terres de l'Ebre.
    La gala va aconseguir tots els seus objectius i, des d'AFATE, només podem dir gràcies i reiterar el nostre compromís de seguir lluitant contra l'Alzheimer.
    Als blocaires ebrencs, a La Marfanta, a la gent de Teveon que, per Internet, van fer arribar la senyal del circuit tancat instal·lat pels organitzadors i realitzat amb professionals ebrencs... a totes i a tots, moltes gràcies de part d'AFATE.


    Fins aviat

    J. Ignasi Vidal
    Vicepresident d'AFATE

    ResponElimina
  5. Feliciatats a Gustau i a Tvon per la qualitat de la retransmissió de la gala

    ResponElimina
  6. La Fabra està per a sucar-hi pa....

    ResponElimina
  7. Ignasi; i gràcies a tu per convèncer a la parenta...

    ResponElimina
  8. Hola!!!

    Comunicar-vos que si voleu tornar a veure la gala aquest cap de setmana, la podreu veure per Canal TE dissabte i diumenge a les 15,30h i a les 21,30h

    Saluuuut!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta