30 de març del 2009

Alarma a Deltebre pels robatoris a les parròquies

No es pot parlar d'onada de robatoris a les esglésies del Baix Ebre. Però en pocs dies, s'han registrat almenys tres assalts, un a la parròquia de Sant Blai de Tortosa i dos més a les parròquies de l'Assumpció i de Sant Miquel de Deltebre. En aquest últim municipi, els capellans responsables de les dues parròquies han decidit tancar les portes dels dos temples al públic, a excepció de les hores que tenen lloc actes i oficis religiosos, com a mesura de "precaució", després de patir un assalt i un intent de robatori en només vuit dies. Com podem veure en el següent vídeo de l'Agència Catalana de Notícies, el cas més greu va tenir lloc el passat 11 de març a l'església de l'Assumpció, al nucli de Jesús i Maria, on dos homes van amenaçar amb una navalla al rector. A més, van emportar-se prop de 30 euros, després de rebentar les caixes en què es guarden els diners dels lampadaris. La Policia Local de Deltebre considera que es tracta de fets "aïllats", i descarta que els robatoris siguen obra d'un grup organitzat. La realitat, però, és que aquest tipus de robatoris generen una forta alarma social, ja que els ciutadans tenen la impressió que ja no es respecta ni el més sagrat, i això fa créixer la sensació d'inseguretat.

4 comentaris:

  1. Comerços, bancs, parròquies, pisos, xalets, masies i finques...Fins quan ?

    ResponElimina
  2. Segon En Saura que acaba de declarar al Parlament; “el balanç de la gestió de la seguretat es positiu”. Menys mal que ha creat un nou òrgan denominat “Unitat d’Interlocució i Mediació dels Mossos d’Esquadra”.

    ResponElimina
  3. Un altra frase desafortunada : “No hi ha percepció en la població d’un alt índex de delinqüència “.

    ResponElimina
  4. Que els hi pregunten als empleats de Cristalls Guardiola que prioritzen mes...Si la seguretat ciutadana o el risc d’anar a l’atur...?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta