6 d’abril del 2009

Ferreries: pilones que no serveixen de res

En aquest carrer del barri tortosí de Ferreries, el carrer Pizarro, les pilones no serveixen de res. Fins ara, semblava que només marcaven l'espai de la vorera que podien ocupar els conductors incívics que vulguessin deixar els seus vehicles. És el cas d'aquest Renault de color blau que veiem estacionat en primer pla, a l'esquerra dels pilons i entre dos arbres. Però des de fa uns dies, els pilons (alguns dels quals ja estan torts o trencats, us ho podem assegurar) no són un obstacle perquè també hi haja cotxes a la dreta de la línia de pilones. Per exemple, aquí podeu veure aquest Citroën de color blanc que va pujar fa dos diumenges per la dreta de les pilones, que sembla que ara serveixen per assenyalar les línies d'aparcament dels cotxes. La situació és idèntica en tota aquesta zona del barri els diumenges al matí, tot i que Ferreries no té problemes d'aparcament greus a partir dels dissabtes a la tarda, i menys encara diumenge al dematí. Tot i així, és habitual veure cotxes al damunt de les voreres de la Rambla Catalunya, i alguns dels quals s'hi queden durant tot el cap de setmana. La situació és més crítica en carrers adjacents com el carrer Elcano: així, als cotxes al damunt de la vorera de la dreta cal afegir-hi l'ocupació de la vorera esquerra per part de les obres d'un edifici. Per tant, els vianants no tenen més remei que baixar al mig del carrer. Ho podeu veure en la següent fotogaleria de denúncia:

13 comentaris:

  1. Ja s'ha comentat alguna altra vegada al teu bloc, Gustau, les dues fotos que treus de la Rambla Catalunya son prou il·lustratives. Segur que si aparques a la vorera d'en front ( tot i ser el doble d'ampla) et multen o la grua s'emporta el cotxe, perquè?.

    ResponElimina
  2. Perquè hi ha voreres de 1ª i voreres de 2ª?...

    Ah! Gustau, aprofito per denunciar públicament el que està passant en un carrer en concret d'aquest nostre estimat barri de Ferreries.
    És un tema també relacionat -com no- amb els aparcaments. Us explico:
    Al c/Castelló han permés aparcar els cotxes sota la vorera, a la part dreta. En canvi, a la part esquerra (on abans aparcaven damunt la vorera) han posat un senyal on es prohibeix l'aparcament.
    Doncs resulta que, per coses de la crisi o perquè no els hi passa pels pebrots, hi ha propietaris de cases que prefereixen aparcar un dels seus cotxes eternament just al davant de la porta del magatzem i, d'aquesta manera, quan volen treure el seu, han d'apartar primer el que tenen aparcat, treure'l del magatzem i després, tornar a aparcar el vell.
    Una odissea que a més d'un li suposa ara matinar uns vint minuts abans per tal d'estalviar-se la quota anual del vado.
    I ha, inclús, algun veí que va penjar un senyal de prohibit aparcar just al damunt de la porta del seu magatzem (el senyal suposo que el va trobar o robar per algún lloc...).
    "Alucina, vecina!!"
    Ves i investiga... Ver para creer!!

    ResponElimina
  3. Jo avui he anat per aquests carrers i el que menys m'ha indignat han sigut justament els cotxes mal aparcats, el barri ja no és el que era... M'ha indignat més els comentaris, insults i totes les coses desagradables que he pogut vore en deu minuts de passejada i trobo que n'he tingut prou durant un temps. I no sabeu el mal que em fa, per algú del barri veure tot això desprès d'anys jugant per aquests carrers dol veure en que s'han convertit.

    ResponElimina
  4. Bé Gustau, com a seguidor del Humorcillet

    http://humorcillet.blogspot.com/2009/04/campanya-aparca-be.html

    crec que allí tinc penxat un acudit significatiu, estic recollint moltes fotos i troços de video per fer un petit curt que se vindrà a titular mes o menys: "La selva de la Ciutat"
    I pel tema dels pilons crec que cada cop hi han mes traves tant per minusvalits com per mares en cotxets de crio. Tanta crisis i falta de recaudacions per obres, només en lesmultes per aparcar malament ja sortirien els pressupostos, salut i a pegar-li canya

    ResponElimina
  5. ... Haveu vist com plou avui!! Ho haveu vist!!
    Pos bé, tornant amb el tema de les voreres de Ferreries, us diré que avui he passat per davant de la farmàcia de l'Avinguda Catalunya i gairebé NO S'HI PODIA CIRCULAR A PEU DE TANTS BASSALS D'AIGUA QUE HI HAVIA!!.
    M'ha comentat el farmacèutic que n'estan farts de dir-li a l'ajuntament que arreglin aquella vorera (els seus clients, quan plou i estan de guàrdia, han d'agafar una canoa per poder assomar-se a la finestreta d'atenció que hi ha just al costat de la porta d'entrada).
    Moltes obres, moltes piscines noves, molt de panflet propagandístic però el que afecta el dia a dia del ciutadà encara hi a molta cosa per fer.
    FEM-HO BÉ, CONY!!

    ResponElimina
  6. Gustau, es cert que no s'ha d'aparcar a dalt de la vorera.
    Però jo et puc assegura que me tirat 45 minuts intentant aparcar als voltants de l'IES de l'Ebre, asta que al final l'he estacionat malament.
    És cert que està mal fet aparcar malament, però sinó trobes lloc on deixes el cotxe, quant no tens l'opció de vindre apeu, perquè vens de fora i damunt as estat buscant aparcament durant 45 minuts, per tots els carrers del voltant i no n'he trobés.
    Crec que fins que no estigui fet el pàrking de l’estadi, s’ha de fer una mica de vista grossa.
    Per cert que baixen els preus, de les diferents línies d’autobús de la ciutat.

    ResponElimina
  7. I au, i Gamundi ja ho sap això de la vorera de la farmàcia? ell, que es desfà en elogis cap a l'Ajuntament.

    ResponElimina
  8. Pos suposo que com ell no té un bassal al davant de la farmàcia, tot són flors i violes... ;-)

    ResponElimina
  9. Pos suposo que com ell no té un bassal al davant de la farmàcia, tot són flors i violes... ;-)

    ResponElimina
  10. Podria dir que a la farmàcia que ara et refereixes, damunt que no hi ha bassals, hi han posat una zona de carrega i descarrega i doble aparcament per a discapacitats que ben be que va per als clients. Peró crec que al president de l'AVV l'importa tant una com l'altra de farmàcia.

    ResponElimina
  11. Vols una "afoto", Cucafera? O millor unes ulleres?

    ResponElimina
  12. Diguem que no m'he explicat prou be. Peró intenta llegir entre línies i ho entendràs.

    ResponElimina
  13. Aaaahhhh!! ok, ets molt "cuca", cuca!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta