14 d’abril del 2009

La plataforma denuncia un possible «boicot» a l'acte del 19 d'abril contra els pous d'emergència de Vinallop

La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha volgut denunciar les «pressions molt fortes» que estaria fent la Generalitat per «boicotejar» la concentració del 19 d'abril contra les obres dels pous d'emergència que s'estan construint a Vinallop. Uns pous que estan vinculats a la descontaminació del pantà de Flix, però que la PDE i la Unió de Pagesos creuen que serviran per reforçar el minitransvasament a Tarragona. Segons el portaveu Joan Antoni Panisello, responsables de la direcció general de Carreteres haurien amenaçat amb una multa el propietari de la finca en què s'ha de fer la concentració reivindicativa de diumenge, una convocatòria que el 28 de març passat ja es va haver d'ajornar a causa de la pluja. «L'home primer es pensava que era una broma; però després li van dir que si no despintava el mural reivindicatiu li obririen un expedient sancionador, ja que podia distraure els conductors que circulen per l'eix de l'Ebre», va concloure Panisello.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 14-04-2009 Pàgina 9

10 comentaris:

  1. Qui ha parlat de manifestació...? Es una COSTELLADA on cadascú portarà baldanes, corder, i carxofes per rostir... Jo faré l’allioli.....Ah ! porteu el viiiiiiii, pastissets i les coquetes de María. A veure qui te collons de denunciar a l’amfitrió....

    ResponElimina
  2. I continuen amb els seus deliris,aixó si que es
    fort!!!!

    ResponElimina
  3. Si la Generalitat fa boicot vol dir que no anirà a la manifestació/costellada ? Potser si que cal consultar el diccionari abans d'amollar parides ...

    ResponElimina
  4. Oco, McCalan, que et poden denunciar per consum d'alcohol/botellón!!

    ResponElimina
  5. lluís, ets un sectari, deixa de tapar les vergonyes del tripartit home... que fas lo ridícul!

    s'enten com a boicot el fet que la generalitat estigue coaccionant la gent que participa en esta moguda, no el fet que la generalitat hi participe o no. de fet podríem dir que hi participa però no ben bé en el mateix equip.

    em sembla bastant greu que es denuncie una persona per tenir un mural a la paret de casa seua, quants panells publicitaris hi ha que molesten i distrauen més?

    ResponElimina
  6. a mi, personalment, el "toro" del Osborne m'agrada força. Em recorda als "banyuts" ;-)

    ResponElimina
  7. Feréstec, tinc per norma no contestar els atacs ad hominem però faré una excepció.

    Segons la llei de carreteres 25/1988, és una infracció greu "Colocar carteles informativos en las zonas de dominio público, servidumbre y afección sin autorización del Ministerio de Fomento." I és infracció molt greu "Establecer cualquier clase de publicidad visible desde la zona de dominio público de la carretera." Si mires la definició de zona de domini públic, servidumbre i afección, i ho compares amb la situació de la casa del "coaccionat" tindràs la resposta. Jo no ho sé.
    Si la multa no té base jurídica, que ho denuncie i guanyarà. Però si li posen amb raó, no cal fer victimisme barat i dir que és per la manifestació/costellada.

    I que jo sàpiga Bel ha beneit els pous, per tant pixes fora de test acusant-me de sectari. Jo em miraria a l'espill abans :-)

    ResponElimina
  8. a mi tot això me sona a intent d'acollonir al personal

    ResponElimina
  9. L'amenaça d'obertura d'un expedient sancionador, evidentment que es una xiquillada. Clar que esta recolzat per la llei, nomes faltaria. Peró d'ocasions per fer valdre aquesta vigent llei n'hi han a totes les carreteres. Per tant el queixar-se no es cap posició victimista. Sense anar molt allun, les pancartes que es pengen habitualment a la passarel·la que travessa del col·legi a l'estadi a la C12 de ferreries, de la mateixa plataforma, de la del canalet etc., no seria responsabilitat de carreteres o del propietari del pont treure-les? o es que aquestes no distrauen als conductors?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta