12 de maig del 2009

Detenen un jove a Tortosa acusat de fer una pintada a l'eix de l'Ebre

La policia local de Tortosa ha obert diligències penals per un presumpte delicte de danys, contra un jove veí de la població, de 20 anys, que hauria realitzat pintades en una infraestructura pública de l'avinguda Marcel·lí Domingo, el tram urbà de l'eix de l'Ebre (C-12). El jove va ser sorprès per efectius dels Mossos d'Esquadra, que amb la col·laboració de la policia local van aconseguir identificar el jove de Tortosa. La pintada que estava realitzant el noi era de tres metres per dos metres de grandària, amb la inscripció «Sluk». Segons va recordar ahir l'Ajuntament tortosí, el delicte de danys recollit en els articles 263 i 264 del Codi Penal pot comportar des de penes de multa fins a presó, d'un a tres anys, en funció de la gravetat del cas.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 12-05-2009 Pàgina 10

2 comentaris:

  1. Un altra gran actuació dels mossos, sí senyor!!! Sort que no hi ha lladres per atrapar, ni droga al carrer, ni mercat negre d'armes, ni proxenetisme, ni explotacions de cap mena i es poden dedicar a capturar grafiters super perillosos.

    ResponElimina
  2. I a la nuclear d'Ascó, una multa que no és ni una rascada a la pintura, considerant els beneficis nets de les empreses propietàries...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta