5 de maig del 2009

Dues sancions de 460 euros a dos propietaris de gossos de raça perillosa, a Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa va ratificar ahir, en sessió plenària, les sancions de 460 euros a dos propietaris de gossos considerats de raça perillosa. Els dos expedients són el resultat de denúncies dels Mossos d'Esquadra a dos veïns que el 4 d'agost i el 20 de novembre del 2008 portaven gossos de la raça pit bull sense lligar, sense morrió, sense llicència municipal, sense microxip, sense el certificat del cens i sense l'assegurança de responsabilitat civil.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 05-05-2009 Pàgina 8

9 comentaris:

  1. Per la mateixa raó els locals de Tortosa van multar el mes passat al propietari d'un labrador. Més enllà de multar a la gent potser caldría habilitar instal·lacions municipals per a poder passejar amb gos sense cap mena de perill.

    ResponElimina
  2. Potser si, no ho se, però mentrestant que els gossos de races catalogades com a perilloses que vagin com hagin d'anar, sobre tot amb boç.

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bé. Fa un parell d'anys era bastant normal veure un pit bull passejanat sense cap control prop a on treballo jo, per sort ara no està pero dona una mica de temor, sobretot si vas en xiquets.

    ResponElimina
  4. S'ha de ser .... per a tenir gossos d'estos.

    ResponElimina
  5. Oco tu, Cuca, que si et veuen passejar també et posaran un boçal. jajajaja

    ResponElimina
  6. Quasi que m'imagino com eren els amos. Almenys a BCN els gossos aquestos solen ser propietat de killos, també coneguts com a canis. Als skinets també els hi agrada, suposo que amo i gos s'identifiquen en certa manera.

    ResponElimina
  7. tranquil i au, les meves mossegades no fan mal ( físic ), i en qualsevol cas es mol fàcil escapar-se de mi.

    ResponElimina
  8. És curiosa la simbiosi que arriba a donar-se entre amo-gos. Arriben a semblar-se ja no tan sols en el caràcter, el paregut facial és més que evident.... curiós, si més no.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta