27 de maig del 2009

Guerra de pantalles gegants per veure el Barça

Falten menys de cinc hores perquè comence a l'Estadi Olímpic de Roma la final de la Lliga de Campions, entre el FC Barcelona i el Manchester United. Si sou dels que no heu pogut viatjar fins a la capital italiana i no teniu ganes de veure el partit a casa, encara sou a temps de decidir-vos per una de les moltes pantalles gegants que s'instal·laran aquest vespre arreu del territori. En el cas de Tortosa, hi haurà pantalles gegants a la plaça de l'Ajuntament (l'alcalde Ferran Bel va donar ahir instruccions perquè la retransmissió del partit es face simultàniament amb alguna locució radiofònica en català) i al Centre del Comerç (amb motiu d'una iniciativa de Ràdio Ebre), però també al Casal Jesusenc, en un acte organitzat per la Penya Barcelonista de Jesús, amb servei de bar, begudes i entrepans. També hi haurà pantalla gegant a l'Hort de Cruells de Roquetes, amb sorteig de camisetes, d'un pastís blaugrana, i d'entrades de cinema i per veure el Barça la lliga 2009-2010. A Amposta, la pantalla gegant s'instal·larà al pavelló de patinatge, mentre que Santa Bàrbara tindrà la seua pantalla a la plaça de l'Ajuntament. En el cas de Móra la Nova, l'Ajuntament també ha previst instal·lar una pantalla gegant al pavelló d'esports, on també hi haurà servei de bar, en una activitat que finalment ha patrocinat l'empresa constructora Becsa (antiga Lubasa). Altres municipis ebrencs en què es muntaran pantalles gegants són l'Ametlla de Mar (poliesportiu) i Alcanar (centre cívic).

D'altra banda, recordeu que encara podeu participar a la porra de la final, i fer el vostre pronòstic del partit entre el Barça i el Manchester. El premi és un pack de tres DVD, amb les dues finals contra el Manchester i l'Athletic de Bilbao, i amb el clàssic del Bernábeu en què el Barça va guanyar per 2-6 al Real Madrid.

2 comentaris:

  1. I a l'Aldea tmbé he vist un cartell anunciant lo partit per una pantalla gegant!!

    LLàstima que no recordo a on estaria la pantalla!! esta memòria...potser al poliesportiu??

    ResponElimina
  2. Visca el Barça i a per la Intercontinental.
    Qui paga tota la festa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta