28 de juny del 2009

La policia identifica uns joves per haver penjat una pancarta al monument franquista

Els Mossos d'Esquadra van identificar dijous al vespre els joves que penjaven una pancarta al monument franquista de la Batalla de l'Ebre, on es llegia «L'homofòbia és feixisme», amb motiu de les II Jornades Antihomofòbia que celebren l'Associació per la Igualtat de Gais i Lesbianes i el casal Panxampla. I divendres, als jardins de l'IMAC de Reus, es va llegir el manifest del Dia Internacional de l'Alliberament Homosexual i es va penjar la bandera de l'arc de Sant Martí.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-06-2009 Pàgina 8

Més informació:
-Associació de Gais i Lesbianes de les Terres de l'Ebre
-Casal Popular Panxampla

3 comentaris:

  1. Si no servix ni per a penjar pancartes ja lo podrien tombar, i acabariem la comèdia.

    ResponElimina
  2. Mai se sap si per compte de penjar pancartes pot servir per penjar quelcom mes...

    ResponElimina
  3. Jo hi era quan ho feen i vaig poder parlar amb els maulets que la van penjar, pero és que no tinc res que dir perquè el vent va fer justícia als cinc minuts jaja.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta