28 de juny del 2009

L'Ajuntament inicia la millora de les voreres de la rambla de Catalunya a Ferreries

L'Ajuntament de Tortosa ha començat l'arranjament de les voreres de la rambla de Catalunya, al barri de Ferreries. L'actuació forma part d'un pla integral de millora de voreres i accessibilitat que està executant l'empresa municipal Gumtsa. El pla preveu la millora del paviment de les voreres i l'eliminació de barreres arquitectòniques al barri.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-06-2009 Pàgina 8

1 comentari:

  1. Volem carrers dignes (ERC 26-3-2006): http://www.vilaweb.cat/misc/pdf/?url=http%3A%2F%2Fblocs.mesvilaweb.cat%2Fnode%2Fview%2Fid%2F17352%2Fpdf%2F1&filename=mesvilaweb_post_17352

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta