15 de juny del 2009

L'ordenança de civisme no frena la penjada de pancartes a Tortosa

L'entrada en vigor de la nova ordenança de civisme de Tortosa no ha frenat l'enganxada de cartells a la via pública. Tampoc ha evitat que continuen penjant-se pancartes al pont del tren sobre l'avinguda de la Generalitat. Així, durant les últimes setmanes hem vist que s'han penjat pancartes a la banda sud del pont (a la banda nord n'hi ha una altra anunciant una mobilització de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, però és anterior a l'aplicació de la normativa). Una de les pancartes anuncia la celebració de la primera Fira d'Intercanvi de les Terres de l'Ebre i del Cap de Setmana pel Decreixement a Roquetes, que va tenir lloc els dies 30 i 31 de maig. L'altra pancarta és el típic anunci d'un enllaç nupcial. A més, durant la campanya electoral també va haver-hi una pancarta de suport al candidat d'ERC al Parlament europeu, Oriol Junqueras. Els republicans, al govern de Tortosa, també van penjar una pancarta similar en una tanca del carrer Mossèn Manyà, mentre que la formació majoritària del govern, CiU, també va penjar una pancarta electoral a la barana del pont de l'Estat.

4 comentaris:

  1. Les ordenances no serveixen absolutament per res si després no es vigila el seu compliment.

    ResponElimina
  2. Ells són els amos i senyors de tot plegat. Es creuen estar per sobre del bé i del mal simplement pq han estat escollits "democràticament" però no actuen "democràticament". La seua forma de fer és despòtica i menystenidora però això sí, de tant en tant li donen un toc maquillístic pq no es noti tant la seua manera de fer. Avui et multo i demà no i si reclames, a mi què? Si jo sóc l'ordre i la llei i per tant no m'aplico el que jo mano.
    Si el problema de Tortosa són quatre cartells mal posats (mare meua quin problema!) pos que deixin les cartelleres electorals tot l'any per que tota entitat sense ànim de lucre (qui es vol lucrar ja té llocs de pagament arreu de la ciutat) hi pugui penjar els cartells o pancartes i tot solucionat!!! Alguns senyors i algunes senyores seran més feliços i que quan incompleixen els compromisos, se'ls hi atragantins els anissos!!

    ResponElimina
  3. Ells són els amos i senyors de tot plegat. Es creuen estar per sobre del bé i del mal simplement pq han estat escollits "democràticament" però no actuen "democràticament". La seua forma de fer és despòtica i menystenidora però això sí, de tant en tant li donen un toc maquillístic pq no es noti tant la seua manera de fer. Avui et multo i demà no i si reclames, a mi què? Si jo sóc l'ordre i la llei i per tant no m'aplico el que jo mano.
    Si el problema de Tortosa són quatre cartells mal posats (mare meua quin problema!) pos que deixin les cartelleres electorals tot l'any per que tota entitat sense ànim de lucre (qui es vol lucrar ja té llocs de pagament arreu de la ciutat) hi pugui penjar els cartells o pancartes i tot solucionat!!! Alguns senyors i algunes senyores seran més feliços i que quan incompleixen els compromisos, se'ls hi atragantins els anissos!!

    ResponElimina
  4. Los capsots estos ja se van guardar bé quan van redactar la ordenança està de merda.
    A larticle que parlar de pancartes i cartells, diu que queden anulats en períodes electorals....
    Vaia collons que tenen....
    O sigue, durant l'any si tu vols informar d'algo a la població (ja sigue via cartell o pancarta) necessites l'autorització expressa de l'ajuntament(després de mirar que vols posar a la pancarta, evidentment) però durant els 15 dies de la festa de la democràcia, pots dir el que te surtigue dels collons????

    Algú me pot explicar la diferència entre una situació i una altra????

    Que vaiguen a cagar està cola d'inútils. Después Sabaté va fent correr la temor que Bel és super de dretes i ha fet fora al super govern progre id'esquerres que teniem a Tortosa... Jo no li veig diferència, ni en quant a ordenació urbanística, ni en matèria econòmica ni en control social.
    està ordenança neix del psc i Ciu l'acbat de fer a la seua mida però sense perde una sola gota de l'escència feixista que ha portat sempre.
    I después mos vindra l'onso este a dir que ell és super d'asquerres....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta