16 d’octubre del 2009

[Bloc del dia] 'Primentons i Tomates', l'espai a internet del programa de cuina de Canal TE


Els company Mariano Lalana ens informa avui de la posada en marxa del bloc Primentons i Tomates, l'espai a internet del programa de cuina que, amb el mateix nom i presentat per Amado Cebolla, s'emet a Canal TE. El programa es pot veure en aquesta televisió privada del territori a les 15.30 hores i a les 20.00 hores, i cal dir que va ser una de les sorpreses més gratificants de la temporada passada en el panorama comunicatiu de les Terres de l'Ebre. Aquesta setmana, Primentons i Tomates ha tornat a Canal TE i també ha estrenat aquest bloc, en què pòdem veure  una de les cinc receptes elaborades per Joan Amaré, del restaurant Amaré de Roquetes. En concret, es tracta d'una Tamboret de la Terra, un plat amb una aparença espectacular, i que a més aprofita els productes de les nostres terres: baldana, primentó escalivat i ceps, més la pataca, l'ou i una peça de foie. Té una bona pinta innegable.

1 comentari:

  1. Un afegit. Des de fa un parell de setmanes alguns programes de Canal TE es poden veure a Tarragona. Concretament el "Dixa'm vore" i el "Primentons i Tomates", tot i que són gravats. Aquests programes es poden veure a través de MésTV (antic Canal45)

    Salut!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta