29 d’octubre del 2009

El govern es planteja habilitar la recepció de la TDT via satèl·lit en llocs amb problemes


La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació va organitzar ahir a Tortosa una sessió informativa sobre el procés de transició a la televisió digital terrestre (TDT), en què van participar més d'una cinquantena d'instal·ladors de les Terres de l'Ebre. Els representants de la secretaria van dir que es podria acabar implantant la recepció de la TDT via satèl·lit, en aquells casos en què no siga possible la recepció convencional, i van aprofitar la jornada per formar els instal·ladors.


Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-10-2009 Pàgina 9

Foto: Generalitat de Catalunya
 
Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

3 comentaris:

  1. Al nostre poble, Paüls, des de fa poc més d'una setmana ja podem veure la TDT per satèl·it. Però, com en altres tecnologies, ens quedem amb les ganes de disfrutar-ho tot, i és que no podem veure cap canal en català. Pel que fa a telefonia mòbil, només hi ha cobertura de Movistar, i no arriba a tot arreu. I la banda ampla d'Internet, és la d'Iberbanda, cara i inestable.
    En fi, hi ha coses pitjors que ser de les Terres de l'Ebre, pel que fa a l'abandonament tecnològic... ser d'un poble com Paüls.

    ResponElimina
  2. A mi , que visc a Tortosa , que em posin un altre satèl•lit; dons la recepció de la TDT es nefasta.
    Ah! I també demanaria per Reis un servei d’ADSL decent; i si per això fa falta un altre satèl•lit, pos també....
    Ja no parléssim de la telefonia/Internet mòbil, dons aquí em faltarien un parell mes.
    Per cert, les obres del Campus de la Rovira i Virgili van molt lentes no?

    ResponElimina
  3. Desde que tinc la TDT no puc veure Antena3,si ja se que no em perdo res,si pero, i els capitols de EL SIMPSONS encara que siguen repetits,i el Cantizano,i el Diario de...Jo vul una "parrilla" de tele basura sencera!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta