28 d’octubre del 2009

Un jove de 16 anys, presumpte autor d'un doble crim al barri de Ferreries de Tortosa


Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit passada un menor de nacionalitat xinesa, de 16 anys, acusat d'haver comès un doble crim a la Rambla de Catalunya del barri de Ferreries, a Tortosa. Segons el cos policial, el jove hauria matat amb una arma blanca la seua mare i el company sentimental de la dona, que també eren de nacionalitat xinesa. Els Mossos van rebre l'avís dels fets cap a tres quarts de nou d'ahir dimarts al vespre. El crim va tenir lloc al domicili familiar de les víctimes i del presumpte autor, al tercer pis del número 49 de la Rambla de Catalunya. Tant ACN com Televisió de Catalunya han ofert el testimoni d'una veïna, Carme Arasa, que ha relatat com ha viscut el crim, i més concretament els forts sorolls que va poder escoltar. La policia ha obert una investigació per resoldre les circumstàncies del doble crim, si bé els veïns han advertit que les discussions entre els membres de la família eren freqüents. Altres fonts han apuntat que les dues víctimes podrien ser germans, cosa que ha desmentit aquest matí un amic de les víctimes. Tot seguit, podeu veure el vídeo que ha servit Europa Press sobra la notícia...




+Més informació:
-Detenen un noi de 16 anys acusat d'haver assassinat a ganivetades la mare i el padrastre a Tortosa (El Punt)
-Detingut un menor a Tortosa acusat de la mort de la seva mare i la parella d'aquesta (3cat24.cat)
-Detenen el jove acusat del doble parricidi a Tortosa (ACN)
-Un jove xinès mata a ganivetades la seva mare i el seu padrastre a Tortosa (Diari de Tarragona)
-Detingut un jove de 16 anys per un doble parricidi a Tortosa (La Veu de l'Ebre)


Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

11 comentaris:

  1. No esn podem queixar a Tortosa,tenim de tot, parricidis,assesinats per drogues,suicidis incendis amb mort,tancaments d'indistries,Per a quan una trama politic/inmobiliaria? (al temps)

    ResponElimina
  2. Haurem d'avisar SuperGarzon, que busque alguna cosa. Per cert quin mal rotllo dona el Bowie del teu avatar.

    ResponElimina
  3. T'agrada ara amb el Pee Wee Herman?
    a aquest el van trobar fentse un "solitari" a un cinema de NY i com era un personatge per publics infantils,se li va acabar la carrera artistica.Estos americans quina colla,no mes cal veure que faran amb LEAR (que ocurrent no?)

    ResponElimina
  4. Els ianquis son molt seus, pero han inventat Internet, navegadors, sistemes operatius, etc. sense els quals no podriem tindre esta conversa. I per regla general són bona gent.

    ResponElimina
  5. home,el tema LEAR es tema recurrent,S.John Wayne em lliure de parlar mal d'ells,per Santa Judy Garland que ara m'agradaria volar cap a Broodway,tu saps el munt de teatres que hi han i la gent el que s'enrrolla? Per les barbes d'Abrham Linlcon,ja m'agradaria tenir la democracia que tenen ells...encara que l'interpreten a la seva manera.Per S.Ronald McDonals si proveses les verdaderes hamburgueses...fliparies en colors!

    ResponElimina
  6. S'ha descobert perquè LEAR es trasllada a Bratislava http://www.youtube.com/watch?v=JbcH_qYkeTc

    ResponElimina
  7. que castellano mas fluido que tienen lo vesions de la siudat de Tortosa.


    hehe

    PEl que he vist, els veïns de Ferreries estan pitjor que els bancs que "no dan crédito"

    Bromes a banda, per la gent que estem per bcn, i de tant en tant fullegem algun 20minutos al metro o la uni, només surt tortosa per 3 motius:
    -Inecdis i accidents mortals
    -Assessinats
    -Tràfic de drogues.

    ResponElimina
  8. per cert, que fa pee wee herman ara (el dels EEUU, no el de les TTE))? quin crak!

    ResponElimina
  9. Pee Wee Herman és un personatge de ficció interpretat per Paul Reubens. Recentment ha aparegut en les sèries 'Rockefeller Plaza' i 'Criando malvas', però sobretot a 'Dirt'.

    ResponElimina
  10. thanks, si, ja el coneixia - com a bons estudiants de universitat, miravem totes les programes a la tele i vam anar al estreno de la pel·lícula. Com a bons estudiants de universitat, encara ens feia més gràcia desprès del "incident" ;)

    Despres jo vaig aterrar aqui i vaig perdre la pista .. gracies pel up-date, ja prestaré més atencio a les series que dius, a vore si el veig.

    ResponElimina
  11. Tambe li va fer de pare al "Pinguino" (Danny de Vito) a "Batman Vuelve" de Tim Burton

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta