2 d’octubre del 2009

La regidora de Governació afirma que els tortosins ja perceben els efectes de la nova ordenança cívica


La regidora de Governació de Tortosa, Rosa Cid, ha fet un balanç positiu dels primers quatre mesos de l'aplicació de l'ordenança de civisme. «Els ciutadans ja estan percebent els efectes de la nova normativa», ha assenyalat Cid. De fet, des que l'ordenança de civisme va entrar en vigor, al maig, l'Ajuntament ja ha obert un total de 152 expedients sancionadors. «De moment, estem aplicant les sancions mínimes, ja que l'objectiu de l'ordenança no és en cap cas recaptatori, sinó de millora de la convivència ciutadana», va remarcar la regidora. Així, la policia local ha identificat i sancionat diferents conductes incíviques com la pesca fluvial des de la via pública, la realització de necessitats fisiològiques al carrer, el consum de begudes alcohòliques molestant els veïns, la contaminació acústica, l'ocupació sense permís de la via pública i l'enganxada de cartells en llocs no autoritzats. També s'han obert expedients per venda ambulant, grafits i pintades al mobiliari urbà, així com per instal·lació il·legal d'antenes parabòliques, i pel sacrifici d'animals o la reparació de vehicles al carrer.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-10-2009 Pàgina 8

7 comentaris:

  1. Algú sap si lo de les antenes, te caracter retroactiu?? o sigui que les instal·lades abans de l'entrada en vigor de l'ordenança, també s'han de desinstal·lar???

    ResponElimina
  2. que passen per la zona del CEIP El Temple a les 8.55 - es pot trobar cotxes aparcats on els doni la gana, passos de vianants inclosos, altres conductors passant com a coets sense donar pas a la gent que vol creuar, excrements de gossos per tot arreu ...

    ResponElimina
  3. No, les antenes (parabòliques o no) instal·lades abans de l'entrada en vigor de l'ordenança no estan afectades per la mesura, però en cas de conflicte haurà de ser el ciutadà qui demostri la data d'instal·lació.

    ResponElimina
  4. Als Reguers ja ho hem notat...

    Cada dia hi ha més persones que "agafen" litres i més litres d'aigua, sense cap mena de control. Això dels 5 litres màxim encara no ha arribat al nostre poble ???.

    I les voreres de la carretera plenes de cotxes i CAMIONS que les "destrocen" literalment, però..., paciència..., que ara tot es Fa Bé !!!

    ResponElimina
  5. La senyora regidora confón els desitjos amb la realitat. Jo l'únic que he notat és la millora del parc Teodor González, minsa però millor que res.

    ResponElimina
  6. Crec que el primer que tindria que fer un politic abans de dir tanta tonteria es fer una volta a la ciutat i parlar amb la gent, qui ha notat algo?Ningú.

    ResponElimina
  7. Pos jo, això de que t’ordenin a menjar percebes no ho trobo cívic...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta