1 d’octubre del 2009

Una nova manera de veure La Marfanta


Tot i que el nou portal ja era actiu des d'ahir a la tarda, en aquest primer d'octubre us presentem la nova manera de veure i llegir La Marfanta. Per començar, pensem que Marfanta.com és un web més ràpid i accessible que el bloc original, amb un disseny més diàfan i una distribució més intuïtiva de la informació. A la columna central hi haurà els extractes dels últims articles de La Marfanta, amb una imatge de cada tema i els enllaços necessaris per ampliar la informació, i també per anar directament als comentaris dels lectors. Si el tema s'ho mereix, també destacarem amb una fotografia la notícia del dia amb un titular de portada, com hem fet avui amb aquesta imatge que mostra l'abraçada dels dos alcaldes pedanis de Bítem i Campredó. En aquesta columna central, però a la part inferior, també hi haurà una finestra amb els últims quatre vídeos pujats per La Marfanta a You Tube, que podreu veure sense haver de sortir de la pàgina.

D'altra banda, la columna lateral de la dreta està destinada als últims apunts de la blocosfera ebrenca, ja que el nou portal de La Marfanta també pretén ser un accés ràpid i còmode al conjunt de l'ebresfera. A més, a la columna lateral de l'esquerra, que ja veureu que funciona com un ascensor, teniu accés directe al bloc clàssic, al diari El Punt, a l'adreça de sindicació per RSS, i al correu de contacte amb La Marfanta. En aquesta mateixa columna també apareixeran sempre els últims cinc comentaris dels lectors del bloc, així com l'últim article publicat a Pantalla-Completa. Finalment, a la part inferior de la pàgina hi ha tres columnes més: a la primera podreu veure els missatges de La Marfanta a Twitter; a la central, les últimes notícies d'El Punt a Tortosa, i a la tercera, els missatges de Pantalla-Completa a Twitter. Esperem que el canvi us agrade, però sobretot que us siga útil. De totes maneres, tingueu en compte que també podreu continuar entrant a La Marfanta de sempre amb l'adreça clàssica del bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta