27 d’octubre del 2009

L'Ajuntament de Tortosa fomenta la igualtat de gènere i d'oportunitats a les empreses del territori


L'Ajuntament de Tortosa posarà en marxa un curs per fomentar la igualtat d'oportunitats a les empreses de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc els dies 10, 12, 17 i 19 de novembre a la sala d'actes biblioteca Marcel·lí Domingo. El principal objectiu del curs és assessorar i donar eines a les empreses del territori, per a la implementació de mesures que afavoreixin la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'àmbit laboral. El curs està dirigit principalment a les empreses, als sindicats, als responsables de recursos humans, a les assessories laborals, a les gestories, als agents d'igualtat i a qualsevol persona interessada en aquesta temàtica. Les inscripcions estan obertes fins al 4 de novembre, i poden formalitzar-se a través del correu pcasas@tortosa.cat.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-10-2009 Pàgina 9

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

1 comentari:

  1. Jo aconsellaria al senyor Alcalde que participes en el curset. Recordo més d'un mofeta en els plens dirigits principalment a la senyora Cordero.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta