27 d’octubre del 2009

El Síndic es planteja dur al Parlament la política comunicativa de l'Ajuntament de Tortosa



El grup del PSC a l'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que el síndic de greuges, Rafel Ribó, ha donat per finalitzada la seua actuació, després que l'alcalde no haja atès les seues demandes per «garantir la pluralitat informativa en els mitjans de titularitat municipal». «Ara es reserva el dret de dur la denúncia al Parlament de Catalunya», van assenyalar els socialistes, que alerten que Ferran Bel no garanteix la «presència real i visible dels grups municipals en els mitjans» de l'Ajuntament. El PSC va lamentar el tractament a l'oposició i «l'atemptat» a la llibertat d'expressió en el web i en el butlletí electrònic de l'Ajuntament, «per l'atac sistemàtic que es produeix cap a altres posicions polítiques, sense un mínim i elemental dret a rèplica».


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-10-2009 Pàgina 9


Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

5 comentaris:

  1. Es una vergonya que ens toca aguantar a tots els tortosins i tortosines peró per Alcalde tenim un DICTADOR i què podem esperar d'ell? doncs poca cosa per no dir res
    Quina vergonya sempre ens pasa el mateix es parla de natros per aquestes sortides de to, només ens falta que fagi mata una gallina o qualsevol altra burrada, que fagi el que li demanen(vaja el que toca amb democracia) i que no ens FACI PASA MÉS VERGONYA!!!!!

    ResponElimina
  2. El que no ens hauría de fer passar més vergonya ets tu amb aquestes rabietes propies d'un nen petit, no pots dir-li dictador a un alcalde d'un ajuntament democràtic sempre que t'apetixque, me pareix una falta de respecte cap a la democràcia en si i a tots aquells que han sofert les conseqüències d'algún totalitarisme. Un dictador és Castro, no Bel. "Al pan, pan y al vino, vino"

    ResponElimina
  3. Gutijaume, estic totalment d'acord amb tu, Bel no es un dictador.
    Però, el fet de que hagi estat elegit democraticament no li dona dret a actuar impunement, d'acord?
    Ja que no ho és (un dictador), però hi actua com a tal.
    I viliga el que dius, ja que a Alemanya també hi va haver eleccions democràtiques i van elegir a A.H., i tot i que va guanyar democraticament a partir d'aquí va desapareixer la democracia.
    I cada dia més la forma d'actuar del senyor Bel, deixa molt que desitjar, va guanyar a les urnes, es cert, però això no vol dir impunitat per fer el que vulguis. D'acord?

    ResponElimina
  4. Vas errat amic Ebreavall. Hitler no va ser elegit democràticament, fixa't-hi: http://es.wikipedia.org/wiki/Democracia#Hitler_y_la_democracia
    Un cop d'estat amic Ebreavall no és ser elegit democràticament.


    I ara encara la fem més grossa, ara compares a Bel en Hitler, plega i no faigues més el ridicul.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta