25 d’octubre del 2009

[Una exclusiva rosa] L'enllaç de Carlos i Graciela


La parella formada per Graciela Gil (32) i Carlos López (32) va passar ahir per l'altar. Tot i que feia anys que convivien junts, va ser un dia tan desitjat com feliç, i molt emocionant. Aquests dos tortosins van casar-se a la parròquia del Roser, del barri de Ferreries, en una dia molt calorós tot i ser ja 24 d'octubre.  La núvia, llicenciada en filologia anglesa i professora, lluïa un bonic vestit amb un gran llaç a l'esquena, de tonalitats verdes i marrons, molt pròpies de la tardor. El nuvi, biòleg i becari a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, anava amb un vestit negre amb ratlles blanques, i amb l'armilla i la corbata de diferents grisos. El convit va celebrar-se en el restaurant Les Moles d'Ulldecona, on els familiars i amics del nou matrimoni van poder degustar un esplèndid menú a càrrec del cuiner Jeroni Castell. Un dels moments més emotius de l'enllaç va ser quan els van sorprendre amb un muntatge musical amb imatges que repassaven les seues vides, ja que els nuvis es coneixen des de la llar d'infants. Tot seguit, la parella d'enamorats va obrir el ball amb una cançó de Lluís Llach, Amor particular (T'estimo), que van voler que tots els convidats ballessen amb ells. Graciela Gil i Carlos López passaran la Lluna de Mel a Egipte. La gent que els estimem, els desitgem que siguen molt feliços...

+Cliqueu aquí per veure les millors imatges de la boda.

9 comentaris:

  1. el muntatge de video,la canço de Llach,lo viatge a Egipte..(la foto a l'estel) i d'aqui nou mesos espentejant el carrito,mes tipic: La Cucafera!!!!

    ResponElimina
  2. Per al·lusions: Pos vaja clatellada les fotos a l'Estel, tu.
    Més car que La Vanguardia.

    ResponElimina
  3. La foto al costat de les Piramides,que es de bades...La clatellada vol dir que volies fer publicitat a mitja que es reparteix a tot lo territori,vas probar amb la "Fulla Parroquial", "La Veu de..." e que no hi ha color?

    ResponElimina
  4. insisteixo: 35 € per una "afotito" amb blanc i negre i 25 paraules, clatellada

    ResponElimina
  5. My mama says:"Qui no vulge pols,que no vaigue a l'era" res es de bades

    ResponElimina
  6. Lo chiste de Jesucrist no te preu.

    - Pedro, pedro!!!

    Vaia taja carlitos, jejeje.

    Salut!!

    ---------

    http://jrsegura.blogspot.com/

    ResponElimina
  7. Jejeje! Per un moment, vaig pensar que contaria "l'acudit de Pedro" al mig de l'església, però es va comportar.

    ResponElimina
  8. Jo que pensava que les fotos a l'Estel eren de bades !

    ResponElimina
  9. A l'estel,com a tot arreu,son cornuts i paguen el veure,les fotos son de bades,com els anuncis,la propaganda electoral,etc tant mateix com es de bades a altres publicacions,i el repartiment a les busties ho fan unes germanetes de la caritat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta