26 de desembre del 2009

El pessebre africà del bisbat de Tortosa i els pessebres vivents de Jesús i Tivissa


Com diuen els Quicos, el veritable misteri de Nadal és que la força més gran de l'univers va vindre a la Terra de la manera més humil. Vam pensar en aquest missatge l'altre dia, durant la compareixença nadalenca del bisbe Xavier Salinas, quan vam veure aquest pessebre africà que decora la Sala Gòtica del Palau Episcopal. El nostre primer impuls va ser fotografiar les figures, estilitzades i amb una bellesa senzilla, portades a Tortosa des d'alguna missió a l'Àfrica. Per cert, si teniu temps i ganes de veure pessebres vivents, des d'aquí us recomanem el 24è Pessebre Vivent de Jesús, avui 26 i demà, 27 de desembre, a les 18.00, 18.45 i 19.15 hores a la Residència Teresianes de l'EMD de Jesús. El Pessebre Vivent de Jesús es repetirà el 3 de gener, en un únic passi a les 18.00 hores. Però també us recomanem el 17è Pessebre Vivent de Tivissa, que es farà aquest diumenge a la Casa de les Monges (c/Abadia, 6) de Tivissa, a partir de les 18.30 hores. Aquest pessebre vivent està organitzat per l'Esplai Esforç, i també es repetirà els dies 1 i 3 de gener de 2010 a la mateixa hora.

Tres Generacions del Cor Flumine

D'altra banda, també aquest diumenge, les Tres Generacions del Cor Flumine oferiran el concert de Nadal. Ja fa onze anys que Cor Flumine participa en el cicle Músiques de Nadal organitzat per Túbal i l'Ajuntament de Tortosa. Aquest any és molt especial perquè, a més del Jove Cor Flumine, s'estrenarà en concert el Petit Cor Flumine. Tota aquesta realitat és fruit d'un treball constant, de qualitat i d'anys, i d'una aposta clara pels xiquets i els joves. El concert tindrà lloc en un espai molt emblemàtic de Tortosa, l'antic Cinema Fèmina, a partir de les set del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta