31 de desembre del 2009

Faiges donarà dos solars i 375.000 euros a l'Ajuntament de Tortosa


El ple de Tortosa aprovarà dilluns el conveni urbanístic que han tancat l'Ajuntament i Olis Faiges, i que ha de facilitar que el grup oleícola puga traslladar la seua planta del barri de Ferreries al polígon industrial Catalunya Sud. Segons el conveni, que ahir va presentar la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, el trasllat es farà en un termini màxim de vuit anys. El grup Olis Faiges, que té una constructora pròpia, podrà edificar uns 280 habitatges en els terrenys alliberats. A canvi, l'Ajuntament rebrà dos solars i una aportació econòmica de 375.000 euros. El primer dels solars està situat a la cruïlla del carrer del Comerç amb la rambla Pompeu Fabra, en el mateix pla de millora urbana de la Fàbrica de Faiges, on l'Ajuntament preveu habilitar una nova zona d'aparcaments gratuïts, amb unes 150 places de pàrquing. De fet, l'alcalde tortosí, Ferran Bel, va avançar que aquest serà un dels projectes que l'Ajuntament finançarà amb el nou fons estatal d'inversió local. «És una bona operació per a tothom, que crearà més llocs de treball», va assenyalar Bel. L'altre solar que rebrà l'Ajuntament serà al carrer Joan Baptista de la Salle, en què el consistori farà una vintena d'habitatges protegits.

ÀUDIO: Ferran Bel explica el conveni amb Olis Faiges


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 31-12-2009 Pàgina 9

4 comentaris:

  1. Mama teta,que soy mayooooor i no em mamo el dit! Visca l'especulacio urbanistica,d'aqui a sortir als papers no mes els queden tres Telediarios.

    ResponElimina
  2. Aquest Faiges no se qui es, peró ens regala? dinerets calentets, que no ens enganyem en aquesta epoca que vivim, sempre van be i dos solars? anda que guay del Paraguay!!! i ell no fa negoci?


    En altres époques no tan xupi piruli com les que vivim el titular hagues estat un altre.
    Com: REQUALIFICACIÓ URBANISTICA AL BARRI DE FERRERIES, l'empresa promotora de la ciutat "olis Faiges" es compromet a fer una aportació de 375.000 € i a donar dos solars a la ciutat.( el sota titular es una proposta que podria haver estat molt més tendenciosa)
    Peró clar ara toca l'epoca del xupi piruli i del tot es correcte.
    Com s'ha dit que tot sigui correcte i que no sortim per aquest o altres al paper.

    ResponElimina
  3. Del que no entenguis, ni en compres ni en venguis...I aquí hi ha molt de savi “xupi piruli”que ja vol fer precampanya...

    ResponElimina
  4. Comença a ser una cosa ja preocupant que tot el que esta tocant el senyor Bel faci olor. Ja és massa sovint les queixes publiques sobre l’estil poc democràtic de governar del senyor Bel, ja és massa sovint que les noticies sobre mala gestió que ell fa dels nostres diners vagin sortint a la llum. I per últim no hi ha noticia de les que darrerament va donant que no faci un tufo, molt molt dolent per a la nostra ciutat.
    CiU i més concretament el senyor Bel com a alcalde estant agafant un camí que no es bo.
    Aquest senyor ens va dir que ell HO FARIA BE, però cada dia que passa HO FA MALAMENT.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta