31 de desembre del 2009

L'alcalde de Tortosa lamenta l'enrenou mediàtic per la baralla veïnal que va acabar amb sis persones a l'hospital


El que havia de ser una simple reunió d'una comunitat de veïns, al barri del Temple de Tortosa, va desembocar dimarts al vespre en una aferrissada baralla entre una dotzena dels assistents, residents al número 159 de l'avinguda de la Generalitat. La disputa es va iniciar entre dues famílies, que es van encrespar quan no van posar-se d'acord sobre l'ús de les zones comunes del bloc. Al final, van arribar a les mans, i sis persones van resultar ferides amb diverses contusions i van ser ateses a l'hospital Verge de la Cinta. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va minimitzar ahir públicament la importància d'aquesta baralla. En aquest sentit, el batlle va restar transcendència a l'assumpte remarcant que «tan sols es va tractar d'una discussió entre veïns», i va afirmar que, realment, «no entenia l'enrenou mediàtic que es va aixecar entorn d'aquest succés». «A Tortosa passen un munt de coses més importants, com per exemple moltes obres i inversions que estem tirant endavant, o el fet d'aconseguir que 250.000 persones visitin la Festa del Renaixement, però en canvi són esdeveniments als quals es fa menys cas», va lamentar.


+Més informació a El Punt:
-Una reunió de veïns acaba en una batalla campal i sis ferits a l'hospital, a Tortosa

El vídeo de la notícia, a TV3:

1 comentari:

  1. Clar a Bel li agrada més la cobertura mediatica que es fa des de tele bel, fiestas, y eventos siempre con dientes dientes de su excelentisima, y la vida es bella.
    Es que aquest home es increiblement poc democràtic, la gent que sapige poc i tot pasat per la censura, quina vergonya que tinc cada cop que el sento.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta