31 de desembre del 2009

Tortosa comença les obres de reforma de la plaça Santa Coloma, al raval de Sant Llàtzer


L'Ajuntament de Tortosa ja ha iniciat les obres de reforma de la plaça de Santa Coloma, al raval de Sant Llàtzer. El projecte té un partida de 56.166 euros en el pressupost de l'empresa municipal Gumtsa pel 2010, i representa la reordenació de la plaça, que es trobava força deteriorada per les arrels dels arbres. De fet, l'Ajuntament ha arrencat els arbres i ha disposat una ampliació de la plaça. «És una plaça petita, en la qual fins ara els cotxes pujaven per un costat i després baixaven per l'altre», ha explicat la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé. «Però amb les obres, volem guanyar espai per a la gent i farem que els cotxes pugen i baixen pel mateix costat de la plaça», ha dit la regidora.

De fet, aquest és un dels aspectes de la reforma que no ha acabat de convèncer alguns dels veïns de la zona. Així, un veí ha lamentat que el projecte haja suposat la desaparició de vuit arbres adults; però sobretot, que l'Ajuntament haja limitat l'accés a la plaça, amb un únic carrer d'entrada i de sortida. «En canvi, l'altre carrer quedarà com un cul-de-sac», ha explicat el mateix veí, que també ha dit que els aparcaments que es faran a la part superior de la plaça dificultaran l'entrada i sortida de vehicles a dos veïns que tenen aparcaments amb gual. Davant de les queixes rebudes, Roigé ha contestat que intentaran corregir l'afectació de les obres, i que el projecte ha estat consensuat amb l'associació de veïns del barri.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 31-12-2009 Pàgina 8

2 comentaris:

  1. Aquesta plaça de tant petita que es, ja hauria d’estar acabada...I si s’ha donat la circumstància de que han ensopegat amb les festes de Nadal; haver-la començat mes tard.
    Jo no se perquè fan durar tant les obres, amb les molèsties que comporten pels veïns..
    Tots el governs municipals tenen el mateix vici.

    ResponElimina
  2. Tinc entes que faran,sent tant petita,una enorme marranada,molt semblant a la Plaça de Piopio de Ferreries

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta