19 de gener del 2010

CiU vol fer entrar en raó l'alcalde d'Ascó

El president de CiU a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va explicar ahir que la federació nacionalista ha intentat respectar l'autonomia municipal, però que tenen pendent una reunió amb l'alcalde d'Ascó, el també convergent Rafel Vidal. «Ja li vam dir que el partit s'havia pronunciat al Parlament en contra del cementiri nuclear, i fins i tot vam tractar el tema internament, en una executiva de la federació, que va aprovar l'oposició a l'MTC per unanimitat», va recordar Pallarès. De fet, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, també de CiU, ha iniciat una campanya a través de Facebook, amb més de 1.700 adhesions contra el cementiri nuclear a Ascó o Vandellòs. Però si Ascó insisteix a presentar candidatura, des de CiU no l'avalaran i, segons Pallarès, lluitaran perquè el cementiri nuclear no s'instal·le a cap municipi de Catalunya. «La Generalitat també hi hauria d'estar en contra, per evitar-ho», va precisar el també alcalde d'Arnes, que va rebutjar que ERC vulga «prendre protagonisme a la CANC» promovent el seu manifest. «El que han de fer és parlar amb Montilla», va remarcar. «Ara Esquerra es vol fer l'important i desviar el tema, però el que hauria de fer és agafar el seu soci de govern, el PSC, i fer que Montilla s'hi pronuncie en contra, en nom de la Generalitat», va dir Pallarès. En aquesta línia, el president de CiU a les Terres de l'Ebre va recordar que la possible instal·lació de l'MTC a Catalunya es va començar a moure quan Montilla era ministre d'Indústria. «Si ERC vol liderar un front de partits a l'Ebre, primer que parlin amb Montilla», va concloure.

No és hora de retrets, segons ICV

Per la seua banda, el president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, va afirmar que els ecosocialistes no tindran cap problema a adherir-se al manifest promogut per Esquerra. «Una de les coses que es van plantejar durant la reunió de dissabte va ser que es promouria un manifest conjunt, però si ERC ha decidit tirar-ho endavant de forma unilateral i partidista, no és el moment de perdre el temps fent-los retrets», va assenyalar. «Compartim els dos punts del manifest i també estem a favor de la unitat d'acció consensuada amb la CANC», va afirmar Forcadell.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-01-2010 Pàgina 10

Foto: Ajuntament d'Ascó

3 comentaris:

  1. Sembla que als d'ERC els importe més traure rèdit polítc que no pas si s'instal·la el cementiri.

    El que han de fer els partits és ti9ndre una mica d'Humilitat i no intentar aprofitar-se la situació per atacar-se entre ells.

    Els d'ERC el primer que han de fer és fer pronunciar-se al govern, imposar la seva quota de poder juntament amb ICV, quan fassen això que matxaquen a l'alcalde d'ascó i a CIU si no fan el que toca, però primer que fassen ells el que s'ha de fer.

    I els de CIU, que faiguen valer la disciplina de pàrtit amb l'alcalde d'ascò, si ho fan, que retraguen el silenci del tripartit respecte el cementitri, els donaré la raó i tot.

    Aquí l'únic problema es que cap partit està fent to el que podria fer, i abvanns que encara els seus problemes interns i solucionar-los , prefereixen criticar els dels altres.



    Patetic!!!

    ResponElimina
  2. l'Artur no te pebrots per posar en solfa l'alcalde o també vol que el marró estigue a les Terres de l'Ebre?
    No ens ha estimat mai gaire, tot s'ha de dir!
    A mi em sembla l'exemple del futur pacte de CiU i PSC, i les seves consequencies: afonar les Terres de l'Ebre.
    Vaja hipòcrites que al parlament diuen Aaaa i per les portes de darrera surten pets pudents!

    ResponElimina
  3. l'Artur no te pebrots per posar en solfa l'alcalde o també vol que el marró estigue a les Terres de l'Ebre?
    No ens ha estimat mai gaire, tot s'ha de dir!
    A mi em sembla l'exemple del futur pacte de CiU i PSC, i les seves consequencies: afonar les Terres de l'Ebre.
    Vaja hipòcrites que al parlament diuen Aaaa i per les portes de darrera surten pets pudents!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta