8 de gener del 2010

El dinamisme i la bellesa d'Amposta en 12.000 imatges


Podria ser un espot publicitari del patronat de Turisme o de la regidoria de Promoció Econòmica d'Amposta, però en realitat és un vídeo penjat a You Tube pel blocaire ampostí Jordi Perales, per commemorar el tercer aniversari del restaurant Lizarran de la capital del Montsià. En qualsevol cas, és un treball espectacular i d'una qualitat fora de dubte, que utilitza la tècnica del time lapse. Segons ha explicat el mateix Perales, el vídeo ha estat realitzat a partir de 12.000 fotografies fetes amb una càmera Canon 500 i un intervalòmetre, durant les últimes vacances de Nadal. En el canal de Jordi Perales a You Tube també podeu veure un muntatge amb les imatges d'una posta de sol des del Trabucador. Val la pena veure els dos vídeos, ja que el resultat final és sorprenent.

9 comentaris:

  1. Efectivament unes imatges espectaculars (el adjetius estan de rebaixes) pero,i el ritme cinematografic? Amb una musiqueta i unes imatges d'aquesta mena li van donar a Al Gore un oscar...

    ResponElimina
  2. ...a Charles Chaplin també.

    ResponElimina
  3. Estimat McCalan al genial Charles Chaplin,tant mateix com al tio Alfred (Hitchock) mai,MAI! li van donar d'estatuetes...al final de les seves carreres,i per quedar be,els fea falta? NO!
    Amb programeta d'ordinador i molta geta,fins i tot els cegos poden guanyar un oscar,quina pena de seté art en mans de quatre caresdures

    ResponElimina
  4. Segon el plantejament de River, també ens podríem qüestionar si el premi Nobel de la Pau atorgat darrerament a Barack Obama fou per quedar be...
    Li varen donar o no l'Oscar? Pos es el que he dit.

    ResponElimina
  5. El Nobel a Obama,les rebaixes avançades!
    No entenc el 1928

    ResponElimina
  6. Ostres, no m'hauria imaginat mai que este petit muntatge pugués derivar en aquest fil d'Oscars i Contraoscats ... Però bueno, no se sap mai.

    En qualsevol cas, moltes gràcies

    ResponElimina
  7. Si et serveix de consol,Perales,la foto que ilustra l'informacio sembla treta de "Gone the wind..." sols falta Scarlata dien allo: "A dios pongo por testigo..."

    ResponElimina
  8. Quina feina més ben feta. No sé què és això de l'intervalòmetre, però ha quedat molt bé. Felicitats

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta