20 de gener del 2010

La PDE reclama amb una moció popular i més de 500 signatures que l'Ajuntament de Tortosa defense el cabal ecològic


La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va presentar ahir la moció ciutadana que aquesta setmana entrarà a l'Ajuntament de Tortosa, perquè el consistori lidere el front institucional del territori en defensa del cabal mediambiental per al tram final del riu. La moció de la PDE tindrà l'aval de més de 500 signatures, i l'objectiu del moviment social és que es puga debatre i aprovar per unanimitat en el ple ordinari de l'1 de febrer. En concret, la PDE reclama que la confederació concreti quin és el cabal ecològic previst en el nou pla hidrològic; que Tortosa convoque una gran assemblea d'alcaldes i regidors per defensar el cabal mínim, i participar activament en el procés d'exposició pública de l'avantprojecte.

[Àudio] Manolo Tomàs diu que la moció de la PDE ha de mobilitzar les institucions del territori
[Àudio] Joan Antoni Panisello explica la moció popular que ha presentant la PDE a l'Ajuntament de Tortosa


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 20-01-2010 Pàgina 10

3 comentaris:

  1. Pos espero q esta vegada els "secuaces" de Sabaté no facin el ridícul q ja van fer l'any passat felicitant el govern de la Generalitat per la bona gestió de la sequera!! Surrealista! O el q estan fent fins ara intentant fent l'anguila per a no donar suport a la PDE només pq mana Bel!!!
    Ànims!! Per cert, ja heu vist q diu el vostre "kefe": Em sembla bé q es pose el cementiri a Ascó!!
    Psc-PsoE: us en podeu anar vatros i tot al cementiri nuclear!!!

    ResponElimina
  2. Que deu ser més mal educat i perillós enviar a algú a un cementiri nuclear o enviar algú a la merda?

    ResponElimina
  3. Enviar-lo a ca l'alcalde d'Ascó,
    Cucafera, Don Rafael Vidal Ibars.
    Lo paio que toca més collons, ara mateix, a les terres de l'Ebre i més enllà encara.
    O a ca l'Artur Mas, el seu jefe.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta