21 de gener del 2010

L'alcalde de Batea revela que els bombers de l'incendi d'Horta de Sant Joan no tenien aigua per beure ni paper higiènic


L'alcalde de Batea i diputat del PSC, Joaquim Paladella, va qüestionar ahir el comportament de l'alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs (CiU), durant els dies de l'incendi. «Els bombers s'havien quedat sense aigua per beure i sense paper higiènic, i ningú els en va portar més fins que ho van demanar els nostres regidors», va revelar Paladella. L'alcalde de Batea també va dir que van ser testimonis de «l'alliçonament» que Ferràs va rebre per part de Felip Puig i de l'alcalde d'Arnes i diputat per CiU, Xavier Pallarès. L'objectiu, segons Paladella, que l'alcalde d'Horta de Sant Joan canviés la seua primera declaració de felicitació als bombers. «Després, va començar a dir que els comandaments s'havien relaxat en l'extinció de l'incendi, i gairebé no va tornar a aparèixer pel centre de comandament, perquè li devia fer vergonya», va recordar. Paladella es refermava, així, en el que va escriure en una carta a Ferràs, amb data del 13 de novembre. Aquesta setmana, la carta de Paladella ha sortit a la llum a través del bloc d'internet Ebrediputats, que editen Xavier Pallarès i el també diputat convergent Francesc Sancho.

+Més informació a El Punt:
-L'estratègia per encerclar el foc es va canviar poc abans de l'acorralament mortal
Els experts havien recomanat coronar el perímetre a la paret del cingle però les unitats terrestres ho van fer abans
-Carta de Mas a Montilla
-La jutgessa creu que els detinguts van atiar el foc amb bombones de càmping gas
Investiguen si un dels acusats va actuar per revenja per no haver estat contractat en la vigilància forestal d'aquell estiu


Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Barcelona 21-01-2010 Pàgina 4
El Punt Barcelonès Nord 21-01-2010 Pàgina 4
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 21-01-2010 Pàgina 2
El Punt Maresme 21-01-2010 Pàgina 4
El Punt Penedès 21-01-2010 Pàgina 4
El Punt Vallès 21-01-2010 Pàgina 4

5 comentaris:

  1. Es Piug,lo "Lord Voldemort" de la politica catalana? Si no ho es,ho sembla

    ResponElimina
  2. No deia l'alcalde d'Horta que els de poblen no eren tontos ? Ara resulta que els dolents no eren només els del tripartit. Tot plegat, un espectacle lamentable per part d'uns i d'altres. Com es nota que enguany hi ha eleccions! Jo els fotria a tots a la foguera.

    ResponElimina
  3. Això suposaria que hi ha un Harry Potter a la política?
    I una Hermione Granger i un Albus Dumbledore?
    Uauuuuuu!
    Qui diries qui es el Lucius Malfoy?
    Això em comença a recordar "La Gallina".

    ResponElimina
  4. Home a Mas si li fiquesem una perruca seria un bon pare d'en Malfoy,pos tot el que fa,li sur malament...

    ResponElimina
  5. Ja em disculparà l’alcalde de Batea, dons el que va passar no es per fer broma. Però deixi’m dir-li una cosa: Si els bombers no tenien paper higiènic ni aigua per beure, com es que el Departament corresponent els deixa anar al monte sense l’avituallament mes primari ? Encara que vostè sap com caçador que es, que de vegades s’ha de esser imaginatiu...
    Miri senyor alcalde; a mi el que em sembla es que vostè vol treure un redit de qualsevol cosa, i si es a costa del paper higiènic també li val, lo qual el situa i el defineix.
    Per acabar li diré que una felicitació al cos de Bombers no vol dir mes que això, i una suposada relaxació d’un comandament (qüestió que queda per demostrar) no es desdiu ni contradiu el poder dóna’ls-hi les gracies per la seva abnegada dedicació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta