19 de gener del 2010

L'Ajuntament contracta 24 treballadors per dinamitzar el nucli històric de Tortosa, amb el programa 'Treball als Barris'


L'Ajuntament ha començat, per tercer any consecutiu, el projecte Treball als barris, un programa que té l'objectiu de posar en marxa iniciatives de dinamització del nucli històric. Així, el consistori ha contractat 24 persones per desenvolupar, durant tot l'any 2010, plans d'ocupació i accions de dinamització local al nucli antic, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida, la formació, l'ocupació i la cohesió social de les persones amb risc d'exclusió social i laboral que viuen al barri. Entre els plans que es duran a terme amb aquest projecte hi ha l'acompanyament i atenció a la gent gran; la dinamització i integració del comerç; la formació per a la integració i la cohesió social de les dones i joves del nucli antic; la mediació intercultural per a l'Oficina del Nucli Antic; el manteniment d'espais públics, i la formació de personal tècnic de suport en l'àmbit de la intermediació i orientació professional.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-01-2010 Pàgina 10

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta