25 de gener del 2010

[Nota de premsa] El Govern de la Generalitat no estudia si hi ha cap incompatibilitat entre l’exercici del càrrec públic de regidor i el fet de treballar en una central nuclear

El Govern de la Generalitat vol aclarir que no estudia si hi ha cap incompatibilitat entre l’exercici del càrrec públic de regidor i el fet de treballar en una central nuclear.

Membres del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es plantegen si el fet que alguns regidors del municipi d’Ascó treballin a la central nuclear o bé tinguin familiars treballant-hi, podria ser incompatible amb la seva participació en la votació sobre la candidatura a acollir el magatzem de residus nuclears.

En tot cas, un cop s’hagi produït la votació, serà el propi Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre qui decidirà si impugna el resultat de la votació del ple. Així li han traslladat aquesta tarda al delegat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, que ha escoltat la seva demanda.

En cap cas el Govern de la Generalitat estudiarà d’ofici aquesta hipotètica incompatibilitat.

1 comentari:

  1. Com sempre; uns que si, i els altres que no...Això es unitat de govern, i el demes son punyetes..!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta