28 de gener del 2010

[Nota de premsa] El PP denuncia rebaixes en el pla de dinamització comarcal

El diputat del PPC al Parlament de Catalunya, Santi Rodríguez, ha denunciat rebaixes en el Pla de Dinamització Comarcal de la Generalitat. En aquest sentit, ha explicat que segons un acord del passat 19 de gener el Govern va decidir ampliar l'àmbit de dinamització comarcal, a les comarques del Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre, però “en comptes d’incrementar els fons, perquè han incrementat les comarques, el que fan és reduir-lo”.

Santi Rodríguez ha comentat que el gener del 2008 el Govern va adoptar un acord pel qual implantava uns plans d’iniciatives de dinamització comarcal que afectaven quatre comarques de Catalunya, Ripollès, Anoia, Pallars Jussà i Terra Alta. L’import dels ajuts es van valorar en un import total de 24 milions d’euros i es distribuïen en 6 milions per comarca. “Ara, amb tres comarques només en destinen 3.500.000 €”.

Així mateix, Santi Rodríguez ha denunciat que en les últimes convocatòries “no s’estan esgotant els recursos que hi havia disponibles per a aquestes iniciatives de dinamització comarcal”. En aquest sentit, ha explicat que a l’any 2008 els ajuts directes, que hi havia una previsió de 2 milions d’euros, n'atorguen 1.880.000 €, i a l’any 2009 se n’atorguen només 1.500.000, i dels 6 milions en crèdits se n’atorguen només 4.300.000. Així mateix, ha afegit que “de 45 projectes subvencionats l’any 2008, 19 hi han renunciat, més del 40 per cent dels projectes”.

Finalment, Santi Rodríguez ha acusat de “desaprofitar recursos” i ha instat al Conseller Huguet “a complir les promeses, en comptes d’estalviar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta