26 de gener del 2010

[Nota de premsa] Els electes tancats al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es feliciten per la decisió dels plens de Vinebre i La Torre de l’Espanyol

Els electes tancats al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es feliciten per la decisió dels plens de Vinebre i La Torre de l’Espanyol


El Ple de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol ha acordat aprovat en el proper ple la moció d’oposició al cementeri nuclear de Coordinadora Anticementeri de Catalunya. Per la seva banda, l’Ajuntament de Vinebre ha aprovat una declaració institucional anunciant que si finalment prospera la candidatura d’Ascó per albergar el cementeri nuclear, convocarà una consulta popular.

Per tot plegat, els electes de la Ribera d’Ebre mantenen el tancament fins demà després del Ple de l’Ajuntament d’Ascó, han felicitat als dos consells plenaris per l’acte de valentia en defensa de la nostra comarca. I asseguren, que la pressió exercida amb la trancada ha donat alguns fruits. Els electes han fet una crida als ajuntaments de la comarca que encara no s’han manifestat en contra de la instal·lació de cementeri nuclear per a que ho facin.

Ademés, els representants electes de la comarca han aprofitat per agrair les mostres de suport rebudes entre els quals cal destacar, els Presidents del Consells Comarcals del Tarragonés, del Baix Ebre, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, els directors de serveis dels diferents departaments del Govern al territori, diputats i diputades al Parlament i al Congrés i senadors, a més de la ciutadania que ha anat passant pel Consell en els darrers dies.

A més de les diferents mostres de suport rebudes per correu electrònic o telefònicament també cal destacar la del Conseller de Governació i Administracions Públiques, els Presidents del Segrià i Gironés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta