29 de gener del 2010

[Nota de premsa] L’Àrea de Serveis Socials d'Amposta inicia un curs gratuït de deshabituació del tabac

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta, amb la col·laboració de l’Àmbit d’Atenció Primària Terres de l’Ebre (Institut Català de Salut), organitzarà pel proper mes de març un curs de deshabituació del tabac per a totes aquelles persones de municipi que, voluntàriament, vulguin deixar de fumar. El curs comptarà amb el suport d’un equip de professionals que ajudaran en tot moment a fer front a les diferents fases de deshabituació a la vegada que proporcionarà estratègies internes per controlar el desig de fumar.

Amb una actitud positiva, una decisió ferma i una tàctica intel·ligent és possible de deixar de fumar. Aquest serà un curs per a tots aquells que a curt termini vulguin pujar escales sense cansar-se tant, o fer esport sense esbufegar; per a totes aquelles persones que vulguin tenir una despesa menys en temps de crisis, per tots els que vulguin recuperar el gust dels aliments o senzillament, vulguin tenir una imatge més sana, sense fer olor de fum. Per a totes aquelles persones que a mitjà termini vulguin millorar la seva circulació sanguínia, augmentant la capacitat pulmonar i rejovenir la pell. Per aquelles persones que vulguin emblanquinar les seves dents i deixar de tossir cada matí, i que a llarg termini vulguin disminuir el risc de patir un infart, càncer o bronquitis crònica i poder canviar-se el cotxe o la casa amb tots els diners que hauran estalviat sense adonar-se’n.

Per a totes aquestes persones, aquest serà un curs ideal, un curs en el qual es podran inscriure de manera GRATUÏTA trucant al 977702456, a través de ss@amposta.cat, o omplint la butlleta pertinent que es podrà trobar a les dependències de Serveis Socials Municipals (C/ Sant Roc, 8-14) o al CAP I d’Amposta. Per tal de facilitar la participació del màxim nombre de participants possible, el curs disposarà de dos grups segons l’horari de les sessions a realitzar: un grup pel matí i un altre per la tarda. Cada grup realitzarà un total de sis sessions d’una hora aproximada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta