4 de febrer del 2010

La Marfanta, rècord d'audiència al gener

El bloc La Marfanta ha assolit el passat mes de gener el seu rècord absolut de pàgines vistes. El nostre comptador ha registrat un total de 41.358 pàgines visitades durant el mes de gener, una xifra que supera de llarg el trànsit aconseguit el novembre passat, que va ser el mes amb més audiència del 2009 amb un total de 33.387 pàgines vistes. La Marfanta també va superar al gener el seu rècord de visitants únics, amb 24.597 visitants que naveguen durant una hora pel bloc, al marge del nombre de pàgines que visiten (el novembre del 2009 vam tenir 22.081 visitants únics). Amb tot, el mes de juny del 2007 -posterior a les eleccions municipals-, continua sent encara el mes amb més difusió de la història del bloc, amb 43.409 pàgines vistes i 26.668 visites úniques, atribuïbles a l'efervescència política per la signatura dels pactes de govern i la formació dels ajuntaments.

L'esclat de temes d'actualitat tan potents com la possible instal·lació del cementiri nuclear a Ascó, però també el nou disseny de La Marfanta, amb una portada que ofereix un resum dels últims continguts i la incorporació de les noves seccions com Última Hora, que també inclou les notes de premsa i els comunicats que arriben al nostre correu, són les principals causes que explicarien l'increment espectacular de la difusió del bloc. També cal tenir en compte la posada en marxa de l'emissora online marfantaRàdio, així com d'un nou apartat amb els àudios de les notícies, que vénen a completar l'aposta que La Marfanta ja feia pels vídeos.

Però sobretot, cal agrair la confiança i la implicació que oferenixen els centenars de lectors que cada dia visiten el bloc, ja que amb els seus comentaris -que podreu seguir d'una manera fàcil a través de l'apartat Participació, on també hi trobareu un rànquing de comentaristes- també ajuden a fer més atractiu aquest web personal. Finalment, altres novetats del nou disseny són la possibilitat de subscriure's a diferents canals de RSS, i que La Marfanta ha adaptat el seu format amb la vocació de continuar sent un portal d'accés directe als millors continguts de l'Ebresfera.

5 comentaris:

  1. Congratulations Gustau,podren pendre nota el de "La Fulla Parroquial de l'Ebre" de com es tenen de donar les noticies...i com deixarles comentar.Gracies per aquesta finestra a la llibertat d'expresio,encara que mooltes vegades,jo el primer,no sapigue utilitzarla.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, Marfanto!!

    En diferència, el teu blog és del millor que es pot llegir cada dia.

    Espais com el meu, EstimoTortosa, realment van nèixer inspirats en tu, com a llum d'esperança que ens donen les noves tecnologies i la divulgació periodística (encara que en el meu cas, a anys llum de la professionalitat).

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Per a que volem la TDT ("comarcal"), si tenim la Marfanta.

    ¡¡ENHORABONA!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona Gustatu.

    Crec que és la única pagona que visito diariament, sense compta el correu electrònic.

    ResponElimina
  5. Fantàstic Gustau.
    Ànims

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta