4 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La Policia Local deté dos joves quan intentaven rebentar la porta d'entrada d'un aparcament al barri del Temple

La Policia Local ha detingut dos joves, Alberto R.M., de 21 anys i Cristian A.L., de 18, tots dos veïns de Tarragona, acusats d'una temptativa de robatori amb força. La detenció s'ha produït a la 1.25 hores de la matinada passada a la porta d'un aparcament privat situat al carrer Mossèn Manyà, al barri del Temple. Els dos joves estaven manipulant el pany de la porta d'accés del pàrquing quan han estat sorpresos pels agents. Després d'identificar-se, sense oposar resistència, la Policia Local els ha requisat tornavissos i claus planes suposadament per forçar el pany.

Els detinguts estan sent investigats ara pels Mossos d'Esquadra per la seva possible relació amb els robatoris en aparcaments particulars que s'han produït en les últimes setmanes a la ciutat, ja que la seva indumentària i els estris que duien en el moment de la detenció coincideixen amb la descripció feta en robatoris anteriors. En les properes hores passaran a disposició del jutge de guàrdia.

1 comentari:

  1. Vinga Faura, esbrina la nacionalitat dels xoriços. A no que són espanyols, així no toca.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta