[Nota de premsa] CASTOR: Cultura respon a Iniciativa que l’empresa haurà de fer prospecció arqueològica de tota la zona abans de les obres - marfanta.com

El Tiempo

El tiempo en Tortosa

Ticker

Primera Columna

Tribuna

+Articles de #Tribuna

Arxiu

AL MINUT

[Nota de premsa] CASTOR: Cultura respon a Iniciativa que l’empresa haurà de fer prospecció arqueològica de tota la zona abans de les obres

Publicat per Gustau Moreno Pérez el dia 11 de febrer de 2010 | 11.2.10

De nou la Conselleria de Cultura segueix la tàctica del Consell de la Generalitat, de no assumir cap mesura tot i les competències autonòmiques, front als greus impacte del projecte Castor d’emmagatzemament de gas a Vinaròs, i deixar tota la responsabilitat a l’administració central.

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunt de Compromís, Mireia Mollà, va denunciar a la Conselleria de Cultura que l’empresa Escal no estava complint amb totes les obligacions en l’anàlisi de l’impacte del projecte en els Béns d’Interés Cultural, en el patrimoni arqueològic i Etnològic.

La Consellera de Cultura respon a Mollà passant la pilota a Madrid, però reconeixent que l’empresa no ha fet tota la feina que havia de fer; la pròpia Declaració d’Impacte Ambiental els obliga a fer prospeccions arqueològiques en tot l’àmbit d’actuació amb anterioritat de les obres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.