11 de febrer de 2010

[Nota de premsa] CASTOR: Cultura respon a Iniciativa que l’empresa haurà de fer prospecció arqueològica de tota la zona abans de les obres

De nou la Conselleria de Cultura segueix la tàctica del Consell de la Generalitat, de no assumir cap mesura tot i les competències autonòmiques, front als greus impacte del projecte Castor d’emmagatzemament de gas a Vinaròs, i deixar tota la responsabilitat a l’administració central.

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunt de Compromís, Mireia Mollà, va denunciar a la Conselleria de Cultura que l’empresa Escal no estava complint amb totes les obligacions en l’anàlisi de l’impacte del projecte en els Béns d’Interés Cultural, en el patrimoni arqueològic i Etnològic.

La Consellera de Cultura respon a Mollà passant la pilota a Madrid, però reconeixent que l’empresa no ha fet tota la feina que havia de fer; la pròpia Declaració d’Impacte Ambiental els obliga a fer prospeccions arqueològiques en tot l’àmbit d’actuació amb anterioritat de les obres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta