24 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Educació inverteix més de 7 milions d’euros en obres a centres de les Terres de l’Ebre

El nou Institut-escola de La Ràpita i les millores i ampliació de les escoles d’Alfara de Carles i Cinta Curto de Tortosa en projecte aquest 2010

Els Serveis territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre han iniciat el procés per a tres noves adjudicacions d’obres que han de permetre la nova construcció, la substitució i l’ampliació de tres centres docents del territori per atendre necessitats d’escolarització i suposaran una inversió de més de 7 milions d’euros.

Així, mitjançant un acord de Govern de data 04.08.2009, es preveu el projecte i l’obra corresponent a l’Institut-escola de Sant Carles de la Ràpita. Un nou centre que permetrà la construcció de tota una línia des del segon cicle de l’Educació Infantil i l’etapa de l’Educació Primària fins a l’etapa de l‘Educació Secundària Obligatòria, és a dir, una línia des de P3 fins a 4t d’ESO (13 grups).

Aquest nou Institut-escola tindrà una superfície aproximada de 3.500 m2 i el pressupost del projecte i de l’obra ascendeix als 4.638.339,00 €. L’obra adjudicada a l’empresa Copcisa, SA, té un termini d’execució, amb el projecte, de 15 mesos.

D’altra banda, també en acord de Govern de data 16.12.2009, es preveu una actuació a l’Escola d’Alfara de Carles que consistirà en una nova construcció que substituirà l'escola actual de tres unitats d’Educació Primària. Aquesta actuació té un pressupost de projecte i obra de 1.107.775, 00 € (sense IVA) i ha estat adjudicada a l’empresa GISA. Actualment, el projecte es troba en fase de redacció.

Finalment, cal destacar que en el Consell de Govern de 24.12.2009, s’aprovà també l’ampliació de l’Escola Cinta Curto, de Tortosa, amb una segona línia del segon cicle de l’Educació Infantil i l’Educació Primària, és a dir, 9 grups de P3 fins a 6è. L’ampliació prevista, amb aquesta actuació, és d’uns 1.200 m2 i té un pressupost aproximat de 1.400.000 €.

En aquests moment, s’està en fase de redacció del projecte, que té un pressupost de 184.874, 39 € (sense IVA) i un termini de realització del projecte de 6 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta